Hallinto ja organisaatio

Hallitukseemme kuuluu puheenjohtajan lisäksi 6-8 varsinaista jäsentä sekä henkilökohtaiset varajäsenet. Hallituksen jäsenet valitaan syyskokouksessa.

Hallituksen jäsenen toimikausi on kaksi vuotta. Tällä hetkellä hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja kuusi varsinaista jäsentä varajäsenineen.

Hallitus hoitaa yhdistyksen käytännön asiat, kuten erilaisten tilaisuuksien järjestelyt. Hallituksen jäsenet toimivat myös ERTOn edustajistossa ja hallituksessa sekä muissa ERTOn toimielimissä.

Tervetuloa mukaan hallitustyöhön!

Vuoden 2023 hallitus

Varsinaiset jäsenet

Puheenjohtaja Jaana Monto, 040 512 4223, jaana.monto@erto.fi
Varapuheenjohtaja, taloudenhoitaja Ritva Räisänen, 040 539 8792, ritva.raisanen@erto.fi
Koulutusvastaava Saara Korkiakoski, saara.korkiakoski@erto.fi
Sihteeri Tiina Pajari, tiina.pajari@erto.fi
Viestintä Irja Hämäläinen, irja.hamalainen@erto.fi
Viestintä Teemu Kolehmainen, teemu.kolehmainen@erto.fi
Katja Reini katja.reini@erto.fi

Varajäsenet

Juulia Himanen, juulia.himanen@erto.fi
Sanna Olkkonen, sanna.olkkonen@erto.fi
Päivi Ravantti, paivi.ravantti@erto.fi
Johanna Manninen, johanna.manninen@erto.fi
Marica Kauppinen, marica.kauppinen@erto.fi
Riikka Huuhtanen, riikka.huuhtanen@erto.fi

 

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Alallamme työnkuvia on paljon: on kirjanpitäjiä, laskenta-assistentteja, veroneuvojia, palkanlaskijoita, toimistovirkailijoita, reskontranhoitajia... Täydennä listaa omalla taloushallintoalan työnimekkeelläsi! Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi tradenomi tai merkonomi tai voit olla vaikkapa työssä ammattisi oppinut.

Järjestämme vuosittain kaksi koko päivän kestävää KLT-kelpoista koulutusta, johon kokoamme ajankohtaisia aiheita niin kirjanpitäjille kuin palkanlaskijoillekin. Taloushallinnon ammattilaisten ja ERTOn jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua myös ERTOn vuosittain järjestämiin noin 300 erilaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan.

Tärkein tehtävämme on ajaa jäsentemme ammatillisia, oikeudellisia, sosiaalisia ja taloudellisia etuja. Neuvottelemme ERTOn kanssa alan työehtosopimuksen, joka nostaa alan arvostusta ja vaikuttaa työehtoihin myös tulevaisuudessa. Sopimus ei vielä ole yleissitova. Meidän yksi keskeinen tavoitteemme onkin saada alalle yleissitova työehtosopimus....