Arvonlisäverotuksen erityistilanteet käytännössä

Sisältyykö työtehtäviisi arvonlisäverotus? Oletko ehtinyt tutustua viime aikaisiin muutoksiin ja miten olet soveltanut niitä käytännön työssäsi?

Koulutus antaa sinulle erittäin tehokkaan ja tiiviin tietopaketin arvonlisäveroa koskevista erityistilanteista asiantuntevan luennoitsijan käytännönläheisten esimerkkien avulla.

Koulutuksen aikana käydään läpi mm.

  • Arvonlisäverotuksen haastavat käytännön tilanteet, riskikohdat ja näiden tunnistaminen – missä vaara vaanii?
  • Arvonlisäverotuksen riskitilanteet
  • Miten riski voi realisoitua – kansainvälisen kaupan vaaranpaikat
  • Kansainvälisen palvelukaupan haastavat tilanteet
  • Netti-/verkkokauppa arvonlisäverotuksessa
  • Arvonlisäverotuksen uusi järjestelmä 1.7.2021
  • Muita erityistilanteita

Ilmoittaudu mukaan 11.3.2021 mennessä! Saat osallistumislinkin sähköpostiisi maanantaina 15.3.2021 ennen webinaarin alkua. Tilaisuudesta tulee tallenne. Tallenne lähetetään webinaariin osallistuneille.

Ilmoitathan listätietokentässä, tarvitsetko koulutuksesta todistuksen KLT-tutkinnon ylläpitoa varten.

Koulutus on tarkoitettu vain Taloushallinnon ammattilaiset ry:n jäsenille ja ilmoittautua voi tapahtumakalenterin kautta.

Kurssin kouluttaja: Kari Alhola, KTM, veroasiantuntija

Tervetuloa!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.