Eläköityminen – uhka vai mahdollisuus?

Mitä paremmin olet varautunut elämäntilanteessasi tapahtuviin muutoksiin, sitä helpompi niistä on selvitä!

Eläkkeellä tulot yleensä pienenevät ja tähän on hyvä varautua. Mitä aiemmin aloitat varautumisen, sen parempi. Mutta niin kuin aina – koskaan ei ole liian myöhäistä! Taina Rajanen Takuusäätiöstä kertoo, miten eläkevuosiin voi ja kannattaa varautua taloudellisesti.

Tilaisuudessa käsitellään seuraavia aiheita ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä asioista, jotka mietityttävät.

– tulevan eläkkeen tarkistaminen
– omat menot ja budjetointi
– luotot ja velat
– tavoitteellinen säästäminen
– asuminen
– huoletta tulevaisuuteen

Saat myös vinkit Takuusäätiön ”Testaa taloutesi tila” ja ”Minkälaisia eläkepäiviä voit viettää?” -testeihin ja kuulet ”Velattomana tulevaisuuteen” -verkkovalmennuksesta.

Olen Taina Rajanen, arjen raha-asioiden asiantuntija. Työskentelen verkostokoordinaattorina Takuusäätiössä, joka on voittoa tavoittelematon sosiaalialan järjestö. Toimipisteeni sijaitsee Oulussa, Kumppanuuskeskuksessa.

Olen ollut ERTOn jäsen noin 14 vuotta ja oma jäsenyhdistykseni on YSTEA. Eläke-aikaan liittyvät asiat kiinnostavat minua tällä hetkellä henkilökohtaisesti, sillä oma työurani on jo loppusuoralla.

Taina Rajanen katsoo kameraan.

Ilmoittaudu tähän tilaisuuteen 3.10 mennessä.
Saat osallistumislinkin ilmoittamaasi sähköpostiin edellisenä päivänä (4.10).

ERTO ja Takuusäätiö järjestävät yhteistyössä kaksi tilaisuutta:
Eläkeköityminen uhka vai mahdollisuus? 5.10
Varmoin askelin eläkkeelle 13.10 >> Lue lisää ja ilmoittaudu myös tähän tilaisuuteen

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Taloushallintoalalle lakko 10.2.–13.2.2023 Toimihenkilöliitto ERTO ja Ammattiliitto Pro ilmoittivat tänään taloushallintoalan lakosta, joka alkaa perjantaina 10.2. klo 0.01 ja päättyy maanantaina 13.2. klo 23.59. Lakon piiriin kuuluvat Palvelualojen työnantajat Palta ry:n taloushallintoalan jäsenyritykset ja ERTOn erilli...

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Yhdessä olemme enemmän! Lähde mukaan kasvattamaan joukkoamme hankkimalla uusia jäseniä ja palkitsemme sinut sekä uuden jäsenen 80 € arvoisella K-ryhmän lahjakortilla!   Toimi näin: - Suosittele jäsenyyttä työtoverille/tuttavalle/opiskelukaverille. - Liittyäkseen meihin, pyydä häntä menemään o...