Epäasiallinen käytös työpaikalla – miten siihen voi puuttua?

Työpaikkakiusaaminen voi ilmetä eri muodoissa: ilmeinä, eleinä, sanoina tai tekoina. Työpaikalla ei tarvitse sietää huonoa käytöstä, mutta mitä epäasiallinen käytös käytännössä tarkoittaa? Miten tunnistan epäasiallisen kohtelun ja miten toimin, jos minua tai työkaveriani kohdellaan väärin?

Jäsentilaisuudessamme näistä asioista on kertomassa ja kysymyksiinne vastaamassa ERTOn asiantuntija Jarmo Lahti.

Jäsenilta järjestetään Teamsin välityksellä ja siihen voi osallistua kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella.

Tilaisuuden aikana sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin kautta. Voit lähettää myös etukäteen aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Lisää kysymys ilmoittautumisen yhteydessä Lisätiedot-kohtaan.

Saat osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet sähköpostiisi 17.2. aamupäivän aikana.

Tervetuloa tilaisuuteen!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.