HED-koulutus: Psykososiaalisen kuormituksen hallinnan vaiheet

Kaikille henkilöstönedustajille sopiva täydennyskoulutus, jota suositellaan myös osaksi HED-perehdytystä.

Psykososiaalisella kuormituksella tarkoitetaan henkistä ja sosiaalista kuormittumista. On kaikille parasta, yhteistyössä ja ajoissa, tarttua asioihin, ennen kuin ”kärpäsestä kasvaa härkänen”.

Koulutuksessa keskitytään psykososiaalisen kuormituksen hallinnan vaiheisiin:
Mitkä ovat työnantajan velvoitteet?
Mikä on HEDin rooli eri vaiheissa?
Minkälaista tukea tarvitaan ja mistä sitä on saatavilla?

Koulutuksessa tutustutaan myös psykososiaalisen kuormituksen keskeisiin merkkeihin sekä yksilön että yhteisön kannalta. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten sinun pitäisi omalla työpaikallasi toimia vai ovatko kaikki asiat jo reilassa?

Olemme saaneet kouluttajaksi Työturvallisuuskeskuksen asiantuntija Seija Moilasen, joka rennon raikkaalla otteellaan luotsaa kuulijat tärkeän asian äärelle.

Seija Moilanen, Työturvallisuuskeskus TTK Seija Moilanen (KM, AmO, DigiErko, työnohjaaja, coach) on Työturvallisuuskeskuksen asiantuntija, jota innostavat työelämän kehittäminen, psykososiaalinen hyvinvointi työssä, voimavarakeskeinen työnohjaus ja valmennus sekä digitaaliset oppimisympäristöt ja osaamismerkit.

Ilmoittaudu 16.5. mennessä.

Saat osallistumislinkin tilaisuuteen 18.5 aamupäivällä. Linkki lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet kertonut ilmoittautuessasi.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.