HED-koulutus: Psykososiaalisen kuormituksen hallinnan vaiheet

Kaikille henkilöstönedustajille sopiva täydennyskoulutus, jota suositellaan myös osaksi HED-perehdytystä.

Psykososiaalisella kuormituksella tarkoitetaan henkistä ja sosiaalista kuormittumista. On kaikille parasta, yhteistyössä ja ajoissa, tarttua asioihin, ennen kuin ”kärpäsestä kasvaa härkänen”.

Koulutuksessa keskitytään psykososiaalisen kuormituksen hallinnan vaiheisiin:
Mitkä ovat työnantajan velvoitteet?
Mikä on HEDin rooli eri vaiheissa?
Minkälaista tukea tarvitaan ja mistä sitä on saatavilla?

Koulutuksessa tutustutaan myös psykososiaalisen kuormituksen keskeisiin merkkeihin sekä yksilön että yhteisön kannalta. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten sinun pitäisi omalla työpaikallasi toimia vai ovatko kaikki asiat jo reilassa?

Olemme saaneet kouluttajaksi Työturvallisuuskeskuksen asiantuntija Seija Moilasen, joka rennon raikkaalla otteellaan luotsaa kuulijat tärkeän asian äärelle.

Seija Moilanen, Työturvallisuuskeskus TTK Seija Moilanen (KM, AmO, DigiErko, työnohjaaja, coach) on Työturvallisuuskeskuksen asiantuntija, jota innostavat työelämän kehittäminen, psykososiaalinen hyvinvointi työssä, voimavarakeskeinen työnohjaus ja valmennus sekä digitaaliset oppimisympäristöt ja osaamismerkit.

Ilmoittaudu 16.5. mennessä.

Saat osallistumislinkin tilaisuuteen 18.5 aamupäivällä. Linkki lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet kertonut ilmoittautuessasi.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Webinaarissa käsitellään tämän hetken ajankohtaisia aiheita: etätyötä ulkomailla ja alisuoriutumista työsuhteen päättämisperusteena. Luennoitsija on ammattitaitoinen Katja Halonen. Etätyö ulkomailla – mitä huomioida? Etätyöskentely ulkomailla on yleistynyt nopeasti ja...

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n ajankohtaisseminaari ja kevätkokous järjestetään Olavinlinnassa, Savonlinnassa 6.–7.5.2023. Koulutusaiheina ovat haastavat palkkahallinnon tilanteet, luontois- ja henkilökuntaedut verotuksessa sekä työlainsäädännön ajankohtaiset asiat. Seminaarin jälkeen nautimme illallisen Original Sokos ...

Vuonna 2023 on käynnissä jatkuva jäsenhankintakampanja. Talryyn uuden jäsenen hankkiva saa palkkioksi 20 euron K-Ryhmän lahjakortin. Palkkion saamisen ehtona on, että uusi jäsen maksaa jäsenmaksunsa vähintään kolmen kuukauden ajan. Jäsenmaksut tarkastetaan neljännesvuosittain, jonka jälkeen lahjakortit toimitetaan uuden jäsenen ...