HEDS UP -henkilöstönedustajien seminaari 19.-20.11.2020

ERTOn kaksipäiväinen Teams HED-seminaari 19.-20.11.2020

Tästä HED-täydennyskoulutuksesta ei todellakaan kannata jäädä pois! Luvassa on mielenkiintoisia, innostavia ja ajankohtaisen tärkeitä luentoja. Osallistu koulutukseen ja saat käyttöösi tuhdin setin arjen työkaluja!

HEDS UP -seminaari toteutetaan verkossa Teams-sovelluksen kautta, eikä osallistuminen edellytä sinulta mitään lisätoimenpiteitä. Kaikille osallistujille lähetetään osallistumislinkki ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 18.11. Osallistuminen sujuu Chrome- tai Firefox-selaimen kautta.

Seminaari on neuvoteltu koulutussopimuksiin, joten voit osallistua siihen palkallisesti työajalla!

Ilmoittaudu pian, viimeistään 17.11 mennessä, vuoden odotetuimpaan HED-koulutukseen!

HEDS UP -seminaaripäivien jälkeen tiedät miten:
– olet mukana työpaikan psykologisen turvallisuuden kehittämisessä
– tunnistat oman työpaikkasi jaksamisen riskitekijöitä
– rakennat parempaa tulevaisuutta yhdessä työnantajan kanssa
– kehität työpaikkaa yhteistoiminnassa
– osallistut hyvän psykososiaalisen työympäristön luomiseen

Koulutuksen jälkeen tiedät enemmän myös sovintoneuvotteluista, kilpailukieltosopimuksista sekä oman sopimusalasi ajankohtaisista asioista.

Toimitpa sitten luottamusmiehehenä, luottamusvaltuutettuna, työsuojeluvaltuutettuna, yhdyshenkilönä, EWC-edustajana tai heidän varahenkilönään, olet lämpimästi tervetullut päivittämään HED-taitojasi kanssamme!

Jälkimmäisen päivän iltapäivällä keskustellaan yhdessä oman sopimusalan ajankohtaisista asioista, tulkitaan tessiä ja tuumitaan caseja. Työsuojelu- valtuutetuilla on oma ryhmänsä.

Katso koko seminaariohjelma tästä.

Tutustu seminaarin luennoitsijoihin täältä.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.