HEDS UP -henkilöstönedustajien seminaari 19.-20.11.2020

ERTOn kaksipäiväinen Teams HED-seminaari 19.-20.11.2020

Tästä HED-täydennyskoulutuksesta ei todellakaan kannata jäädä pois! Luvassa on mielenkiintoisia, innostavia ja ajankohtaisen tärkeitä luentoja. Osallistu koulutukseen ja saat käyttöösi tuhdin setin arjen työkaluja!

HEDS UP -seminaari toteutetaan verkossa Teams-sovelluksen kautta, eikä osallistuminen edellytä sinulta mitään lisätoimenpiteitä. Kaikille osallistujille lähetetään osallistumislinkki ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 18.11. Osallistuminen sujuu Chrome- tai Firefox-selaimen kautta.

Seminaari on neuvoteltu koulutussopimuksiin, joten voit osallistua siihen palkallisesti työajalla!

Ilmoittaudu pian, viimeistään 17.11 mennessä, vuoden odotetuimpaan HED-koulutukseen!

HEDS UP -seminaaripäivien jälkeen tiedät miten:
– olet mukana työpaikan psykologisen turvallisuuden kehittämisessä
– tunnistat oman työpaikkasi jaksamisen riskitekijöitä
– rakennat parempaa tulevaisuutta yhdessä työnantajan kanssa
– kehität työpaikkaa yhteistoiminnassa
– osallistut hyvän psykososiaalisen työympäristön luomiseen

Koulutuksen jälkeen tiedät enemmän myös sovintoneuvotteluista, kilpailukieltosopimuksista sekä oman sopimusalasi ajankohtaisista asioista.

Toimitpa sitten luottamusmiehehenä, luottamusvaltuutettuna, työsuojeluvaltuutettuna, yhdyshenkilönä, EWC-edustajana tai heidän varahenkilönään, olet lämpimästi tervetullut päivittämään HED-taitojasi kanssamme!

Jälkimmäisen päivän iltapäivällä keskustellaan yhdessä oman sopimusalan ajankohtaisista asioista, tulkitaan tessiä ja tuumitaan caseja. Työsuojelu- valtuutetuilla on oma ryhmänsä.

Katso koko seminaariohjelma tästä.

Tutustu seminaarin luennoitsijoihin täältä.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Webinaarissa käsitellään tämän hetken ajankohtaisia aiheita: etätyötä ulkomailla ja alisuoriutumista työsuhteen päättämisperusteena. Luennoitsija on ammattitaitoinen Katja Halonen. Etätyö ulkomailla – mitä huomioida? Etätyöskentely ulkomailla on yleistynyt nopeasti ja...

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n ajankohtaisseminaari ja kevätkokous järjestetään Olavinlinnassa, Savonlinnassa 6.–7.5.2023. Koulutusaiheina ovat haastavat palkkahallinnon tilanteet, luontois- ja henkilökuntaedut verotuksessa sekä työlainsäädännön ajankohtaiset asiat. Seminaarin jälkeen nautimme illallisen Original Sokos ...

Vuonna 2023 on käynnissä jatkuva jäsenhankintakampanja. Talryyn uuden jäsenen hankkiva saa palkkioksi 20 euron K-Ryhmän lahjakortin. Palkkion saamisen ehtona on, että uusi jäsen maksaa jäsenmaksunsa vähintään kolmen kuukauden ajan. Jäsenmaksut tarkastetaan neljännesvuosittain, jonka jälkeen lahjakortit toimitetaan uuden jäsenen ...