”HEDS UP” vuoden odotetuin ERTOn HED-seminaari 1.-2.11.2018

ERTOn kaksipäiväinen HED-seminaari 1.-2.11.2018 järjestetään Helsingissä Hotelli Haaga Central Parkissa.

Seminaari on kaikille ertolaisille henkilöstönedustajille tarkoitettu täydennyskoulutustilaisuus.Kaikki luottamusmiehet, luottamusvaltuutetut, työsuojeluvaltuutetut, yhdyshenkilöt, EWC-edustajat ja tietenkin myös varahenkilöt ovat lämpimästi tervetulleita kouluttautumaan.

Seminaarin jälkeen tiedät mitä juuri sinun sopimusalallasi tapahtuu ja missä mennään Suomen työmarkkinoilla!

Tutustu ohjelmaan

Koulutuksen kustannukset
ERTO kustantaa HED-seminaarin koulutusohjelman, majoitukset, ruokailut ja osallistujien matkat välillä koti-Helsinki-koti.

Työnantajatuettu kouluttautuminen
Tämä ERTOn HED-koulutus on sovittu palkalliseksi työnantajien kanssa. Muista kuitenkin sopia työnantajasi kanssa koulutukseen osallistumisestasi.

Majoittuminen
Pitkämatkalaiset majoittuvat Hotelli Haagaan 2 hh-huoneisiin. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä majoitustarpeestasi.

Jos sinulla on majoituskaveritoive, niin kerro se Lisätietoja -kohdassa ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli haluat majoittua 1 hh-huoneessa, niin voit ilmoittautumisen yhteydessä varata ja maksaa yhden hengen huoneen erotushinnan 46,00 €. 

Matkustaminen
Koulutukseen osallistuja tilaa itse matkaliput ERTOn matkaohjeistuksen mukaisesti. Jollet ole saanut sähköpostikutsun yhteydessä matkaohjeita, niin ole ystävällinen ja ota yhteyttä tilaisuuden vastaavaan.

Huom! Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 23.9.2018. 

Huom! Kerro mahdolliset ruokarajoitteesi Lisätietoja – kohdassa ilmoittautumisen yhteydessä.

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Webinaarissa käsitellään tämän hetken ajankohtaisia aiheita: etätyötä ulkomailla ja alisuoriutumista työsuhteen päättämisperusteena. Luennoitsija on ammattitaitoinen Katja Halonen. Etätyö ulkomailla – mitä huomioida? Etätyöskentely ulkomailla on yleistynyt nopeasti ja...

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n ajankohtaisseminaari ja kevätkokous järjestetään Olavinlinnassa, Savonlinnassa 6.–7.5.2023. Koulutusaiheina ovat haastavat palkkahallinnon tilanteet, luontois- ja henkilökuntaedut verotuksessa sekä työlainsäädännön ajankohtaiset asiat. Seminaarin jälkeen nautimme illallisen Original Sokos ...

Vuonna 2023 on käynnissä jatkuva jäsenhankintakampanja. Talryyn uuden jäsenen hankkiva saa palkkioksi 20 euron K-Ryhmän lahjakortin. Palkkion saamisen ehtona on, että uusi jäsen maksaa jäsenmaksunsa vähintään kolmen kuukauden ajan. Jäsenmaksut tarkastetaan neljännesvuosittain, jonka jälkeen lahjakortit toimitetaan uuden jäsenen ...