”HEDS UP” vuoden odotetuin ERTOn HED-seminaari 1.-2.11.2018

ERTOn kaksipäiväinen HED-seminaari 1.-2.11.2018 järjestetään Helsingissä Hotelli Haaga Central Parkissa.

Seminaari on kaikille ertolaisille henkilöstönedustajille tarkoitettu täydennyskoulutustilaisuus.Kaikki luottamusmiehet, luottamusvaltuutetut, työsuojeluvaltuutetut, yhdyshenkilöt, EWC-edustajat ja tietenkin myös varahenkilöt ovat lämpimästi tervetulleita kouluttautumaan.

Seminaarin jälkeen tiedät mitä juuri sinun sopimusalallasi tapahtuu ja missä mennään Suomen työmarkkinoilla!

Tutustu ohjelmaan

Koulutuksen kustannukset
ERTO kustantaa HED-seminaarin koulutusohjelman, majoitukset, ruokailut ja osallistujien matkat välillä koti-Helsinki-koti.

Työnantajatuettu kouluttautuminen
Tämä ERTOn HED-koulutus on sovittu palkalliseksi työnantajien kanssa. Muista kuitenkin sopia työnantajasi kanssa koulutukseen osallistumisestasi.

Majoittuminen
Pitkämatkalaiset majoittuvat Hotelli Haagaan 2 hh-huoneisiin. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä majoitustarpeestasi.

Jos sinulla on majoituskaveritoive, niin kerro se Lisätietoja -kohdassa ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli haluat majoittua 1 hh-huoneessa, niin voit ilmoittautumisen yhteydessä varata ja maksaa yhden hengen huoneen erotushinnan 46,00 €. 

Matkustaminen
Koulutukseen osallistuja tilaa itse matkaliput ERTOn matkaohjeistuksen mukaisesti. Jollet ole saanut sähköpostikutsun yhteydessä matkaohjeita, niin ole ystävällinen ja ota yhteyttä tilaisuuden vastaavaan.

Huom! Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 23.9.2018. 

Huom! Kerro mahdolliset ruokarajoitteesi Lisätietoja – kohdassa ilmoittautumisen yhteydessä.

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.