Itseohjautuvuus ja itsensä johtaminen -Lifted-webinaari

Moderni työ on kehittynyt suuntaan, jossa jokainen työyhteisön jäsen pääsee vaikuttamaan entistä enemmän omiin ja työyhteisön toimintatapoihin, menestymiseen ja hyvinvoinnin rakentumiseen.

Kehityssuunta tuo mukanaan mahdollisuuden kokea vahvempaa merkityksellisyyden ja aikaansaamisen tunnetta sekä työn imua. Toisaalta se asettaa meille myös haasteita ja vaatii meiltä enemmän itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista kuin koskaan aikaisemmin.

Itsensä johtamisen parhaiden oppien ja käytäntöjen avulla kehitämme omaa hyvinvointiamme, kiihdytämme oppimistamme sekä saamme työstämme entistä enemmän merkityksellisyyden ja aikaansaamisen tunnetta.

Valmennuksen tärkeimmät aiheet:

– Mitä itseohjautuvuus todella on
– Mitä hyötyjä voit saavuttaa itseohjautuvuudella
– Mitkä ovat parhaat menetelmät itseohjautuvuuden käytäntöön viemiseen
– Miten varmistat, ettet tipu itseohjautuvuuden yleisimpiin sudenkuoppiin
– Kuinka saavutat työssäsi päivittäin hallinnan ja aikaansaamisen tunteen

Webinaari järjestetään 28.9.2022 klo 17–18 Zoom-palvelun kautta.
Jos et pääse osallistumaan, ilmoittaudu silti mukaan, sillä webinaari nauhoitetaan ja tallenne jaetaan kaikille ilmoittautuneille webinaarin jälkeen.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.