Jäsentilaisuus Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä työskenteleville

Sote ry (ERTO, SuPer, Tehy) järjestää YTHS:ssä työskenteleville virtuaalisen jäsenillan tiistaina 16.2.2021 klo 17.00–19.00.

Illan aiheena on YTHS:n laajenemiseen liittyvät ajankohtaiset kysymykset. Aiheesta kertomassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat liittojen työehtosopimusneuvottelijat.

Voit seurata jäseniltaa kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää illan aikana chatin kautta tai pyytämällä puheenvuoron.

Ilmoittaudu mukaan ma 15.2. klo 16.00 mennessä! Saat osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet sähköpostiisi tiistaina 16.2. ennen jäsenillan alkua.

Tervetuloa tilaisuuteen!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.