Korona-ajan tilinpäätöksen laatiminen

Päivitä osaamisesi tilinpäätöksen laatimiseen ajankohtaisella luennolla juuri ennen tilinpäätöskiireitä!

Taloudellisesti vaikeana aikana tilinpäätöksen laatijalta vaaditaan normaalia suurempaa huolellisuutta. Asikasyritysten toiminnassa ja tuloskehityksessä on saattanut tapahtua suuriakin muutoksia. Miten taloudellisesti vaikea ja epävarma tilanne vaikuttaa tilinpäätöksen laatimiseen?

Koulutus tarjoaa erityisesti kirjanpitäjille tietoja ja näkökulmia siihen, miten nykyinen epävarma taloustilanne sekä siitä johtuvat muutokset ja riskit yrityksen liiketoiminnassa ja toimintaympäristössä pitäisi ottaa huomioon tilinpäätöstä laatiessaan.

Aihe ja sisältö ovat tilitoimistoissa työskenteleville erittäin ajankohtaiset ja hyödylliset juuri nyt ennen kiireisimmän tilinpäätössesongin alkua.

Koulutus on Taloushallinnon ammattilaiset ry:n jäsenille maksuton ja ilmoittautua voi tapahtumakalenterin kautta. Muille kuin Taloushallinnon ammattilaiset ry:n jäsenille koulutuksen hinta on 50 €. Jos et ole jäsen, valitse ilmoittautumisen yhteydessä jäsenyys-kohdassa ei-jäsen.

Kurssin kouluttaja: Miki Lehtomäki

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.