Kynä – Kirjoita paremmin! – verkkokurssi

Opi paremmaksi kirjoittajaksi. Käytännönläheisten vinkkien ja inspiroivien tehtävien avulla kehityt kirjoittajana.

Kurssi sisältää 6 videoluentoa, paljon harjoituksia sekä 2 upeaa kirjoittamisen opasta, jotka verkkokurssin tekijät ovat kirjoittaneet.

Kurssin materiaalit ovat käytössäsi 90 päivää kurssin ostamisesta. Kurssi pyörii nonstop -periaatteella eli sen voi aloittaa milloin tahansa.

Ilmoittautuminen:
Kurssille ilmoittaudutaan osoitteessa https://www.campwire.com/buy_flexible/e4e572d9-5863-4f23-a5d3-847fb6826ec5

Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssin hinta 49 €/henkilö, sisältää verkkokurssin ja kaksi kotiin postitettavaa kirjaa.
Etu on voimassa 31.10.2020 asti.

Kurssin luennot:

Kirjoittajan motivaatio. Selvitä, miksi kirjoitat, niin kirjoitat paremmin.
Aloittaminen. Rakenna tekstille aloitus, joka hurmaa lukemaan ja houkuttelee tekstin pariin.
Blokki ja sen selättäminen. Älä suotta pelkää valkoisen paperin kammoa, siitä voi päästä eroon. Lupaamme!
Editointi ja tekstin rakenne. Opi tekemään omista ja muiden teksteistä entistä parempia. Editointi on tärkeä työelämätaito.
Lopettaminen. Tekstin lopetus on se, joka tekstistä jää mieleen. Opi tekemään mieleenpainuva lopetus!
Selkeä kieli. Niksimme selkeämpään kieleen ja kielenhuoltoon.

Kurssiin sisältyvät kirjat:
KYNÄ – Kirjoita paremmin -verkkokurssin hintaan kuuluu kaksi Mirjami Haimelinin ja Satu Rämön tekemää, kirjoittamista käsittelevää kirjaa. Löydät niistä runsaasti lisää kirjoittamiseen liittyvää materiaalia, paljon inspiroivia tehtäviä ja kirjoittamisen riemua! Kirjat täydentävät verkkokurssin sisältöä ja kannustavat jokaista kirjoittajaa kehittymään kirjoittamisessa ja löytämään oman äänensä.

Kynä – Kaikki tärkeä kirjoittamisesta sopii luovan työn työkaluksi kirjailijoiksi tähtääville, toimittajille, sisällöntuottajille, kulttuurialan työläisille, vakuuttavista pitcheistä haaveileville, ammattiviestijöille — kaikille heille, jotka haluavat oppia sanoittamaan ajatuksensa paremmin.

Kynä – Tehtäviä oman äänen löytämiseen sisältää kymmeniä toimiviksi todettuja ja eteenpäin puskevia harjoituksia, jotka auttavat hahmottamaan omia vahvuuksia ja kirjoittamisen kipupisteitä.

Kirjat julkaistaan 22.10.20 ja niiden hinta yksittäin ostettuna on 35-37€/kirja. Lisätietoa kirjoista löydät kustantajan sivuilta osoitteesta https://www.tuumakustannus.fi/haku/kyn%C3%A4.html .

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Taloushallintoalalle lakko 10.2.–13.2.2023 Toimihenkilöliitto ERTO ja Ammattiliitto Pro ilmoittivat tänään taloushallintoalan lakosta, joka alkaa perjantaina 10.2. klo 0.01 ja päättyy maanantaina 13.2. klo 23.59. Lakon piiriin kuuluvat Palvelualojen työnantajat Palta ry:n taloushallintoalan jäsenyritykset ja ERTOn erilli...

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Yhdessä olemme enemmän! Lähde mukaan kasvattamaan joukkoamme hankkimalla uusia jäseniä ja palkitsemme sinut sekä uuden jäsenen 80 € arvoisella K-ryhmän lahjakortilla!   Toimi näin: - Suosittele jäsenyyttä työtoverille/tuttavalle/opiskelukaverille. - Liittyäkseen meihin, pyydä häntä menemään o...