Lifted-webinaari: Stressin hallinta ja palautuminen

Tule mukaan oppimaan stressinhallinnasta ja palautumisesta.

Kaksiosaisen webinaarisarjan ensimmäisessä osassa 16.3.2021 perehdytään stressinhallintaan ja palautumiseen. Webinaarissa pohdimme keinoja hallita stressiä ja palautua työstä niin omassa arjessa kuin yhdessä muiden kanssa työpaikalla.

– Opi tunnistamaan stressisi ja välttämään turhaa stressiä
– Palautuminen työpäivän aikana – hyödynnä mm. taukoharjoitteet
– Palautuminen työpäivän jälkeen – miten irtautua töistä ja palautua tehokkaasti

Saat myös pienen tehtävän mukaasi pohdittavaksi.

Parempi palautuminen ja stressinhallinta eivät vaadi välttämättä suurta elämäntapamuutosta, vaan asioiden tunnistamista ja tiedostamista. Jo pienetkin arjen muutokset voivat tuoda tuntuvia hyötyjä arkeesi.

Webinaarin vetää työ- ja organisaatiopsykologi, prosessikonsultti Mari Järvinen

Valmennus on ertolaisille maksuton.

Webinaariin osallistutaan Zoomin kautta. Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse vahvistusviestin, jossa on osallistumiseen tarvittava Zoom-linkki.

PS. Webinaarisarjan toinen osa järjestetään 13.4.2021 klo 17-18.
Voit halutessasi osallistua vain toiseen webinaareista.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.