Liikunta-alan jäsentilaisuus

Liikunta-alalla työsuhteen ehdot vaihtelevat paljon. Mitkä ovat sinun oikeutesi? Kuuluuko liikuntatunnin valmistelusta maksaa palkkaa? Saatko korvauksia ylitöistä? Miten puutut epäasialliseen kohteluun työpaikalla? Mm. näihin asioihin paneudumme yhdessä keskustellen.

Voit lähettää sinua askarruttavia työsuhteeseen liittyviä kysymyksiä ennakkoon. Lisää kysymyksesi ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Kaveriksi tilaisuuteen voit ottaa mukaasi ei-vielä-ertolaisen työkaverisi. Ilmoita hänet oman ilmoittautumisesi yhteydessä Lisää osallistuja-toiminnolla ja valitse jäsenyhdistysvalikoimasta ei-jäsen.

Tilaisuuden aluksi klo 12.30 alkaen on tarjolla kahvia/teetä ja ruokaisa lounassalaatti. Ohjelma alkaa klo 13.00 ja kestää noin 1,5 tuntia, jonka jälkeen on varattu aikaa kysymyksille. Kouluttajana toimii ERTOn asiantuntija Jarmo Lahti.

Tilaisuus pidetään ERTOn toimistolla Itä-Pasilassa, Asemamiehenkatu 4, A-rappu, 11. kerros. Maksullista parkkitilaa on Asemamiehenkadulla. Parhaiten paikalle pääsee junalla tai raitiovaunuilla 7 ja 9.

Tilaisuus on kaikille maksuton. Tervetuloa!

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.