Menevätkö lomat ja niiden suunnittelu kuin Strömsössä?

Tiedätkö, miten paljon sinulle kertyy lomaa ja miten voit etukäteen suunnitella ja myöhemmin pitää lomapäiviä? Kertyykö sinulle lomaa muiltakin kuin työpäiviltä? Onko lauantaikin lomapäivä? Entä, jos sairastutkin ennen loman alkamista tai sen aikana? Mikä ero on lomapalkalla, lomarahalla ja lomakorvauksella?  Onko osa-aikaisella työntekijällä yhtä pitkät lomat kuin kokoaikaisella?

Saat vastauksia näihin ja muihinkin lomia koskeviin kysymyksiin toukokuisessa pari tuntia kestävässä tietoiskussa. Kouluttajana toimii ERTOn lakimies Vesa Koskinen. Voit lähettää Vesalle vuosilomaan liittyviä kysymyksiä etukäteen lisäämällä kysymyksesi ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Voit ottaa tilaisuuteen mukaan ei-vielä-ertolaisen työkaverisi. Ilmoita hänet oman ilmoittautumisesi yhteydessä Lisää osallistuja-toiminnolla ja valitse jäsenyhdistysvalikoimasta ei-jäsen.

Koulutus tapahtuu Toimihenkilöliitto ERTOn toimistolla Itä-Pasilassa, Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki. Tilaisuuden aluksi klo 16.30 alkaen on tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa. Ohjelma alkaa kello 17.00 ja päättyy viimeistään kello 19.00. Tilaisuuden aikana on mahdollisuus esittää aiheeseen liittyviä kysymyksiä.

Voit osallistua koulutukseen myös etäyhteyden kautta. Pääset valitsemaan osallistumismuotosi ilmoittautumisen yhteydessä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä:

Lähikoulutukseen 16.5.

Etäyhteyden kautta 19.5.

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Webinaarissa käsitellään tämän hetken ajankohtaisia aiheita: etätyötä ulkomailla ja alisuoriutumista työsuhteen päättämisperusteena. Luennoitsija on ammattitaitoinen Katja Halonen. Etätyö ulkomailla – mitä huomioida? Etätyöskentely ulkomailla on yleistynyt nopeasti ja...

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n ajankohtaisseminaari ja kevätkokous järjestetään Olavinlinnassa, Savonlinnassa 6.–7.5.2023. Koulutusaiheina ovat haastavat palkkahallinnon tilanteet, luontois- ja henkilökuntaedut verotuksessa sekä työlainsäädännön ajankohtaiset asiat. Seminaarin jälkeen nautimme illallisen Original Sokos ...

Vuonna 2023 on käynnissä jatkuva jäsenhankintakampanja. Talryyn uuden jäsenen hankkiva saa palkkioksi 20 euron K-Ryhmän lahjakortin. Palkkion saamisen ehtona on, että uusi jäsen maksaa jäsenmaksunsa vähintään kolmen kuukauden ajan. Jäsenmaksut tarkastetaan neljännesvuosittain, jonka jälkeen lahjakortit toimitetaan uuden jäsenen ...