Menevätkö lomat ja niiden suunnittelu kuin Strömsössä?

Tiedätkö, miten paljon sinulle kertyy lomaa ja miten voit etukäteen suunnitella ja myöhemmin pitää lomapäiviä? Kertyykö sinulle lomaa muiltakin kuin työpäiviltä? Onko lauantaikin lomapäivä? Entä, jos sairastutkin ennen loman alkamista tai sen aikana? Mikä ero on lomapalkalla, lomarahalla ja lomakorvauksella?  Onko osa-aikaisella työntekijällä yhtä pitkät lomat kuin kokoaikaisella?

Saat vastauksia näihin ja muihinkin lomia koskeviin kysymyksiin toukokuisessa pari tuntia kestävässä tietoiskussa. Kouluttajana toimii ERTOn lakimies Vesa Koskinen. Voit lähettää Vesalle vuosilomaan liittyviä kysymyksiä etukäteen lisäämällä kysymyksesi ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Voit ottaa tilaisuuteen mukaan ei-vielä-ertolaisen työkaverisi. Ilmoita hänet oman ilmoittautumisesi yhteydessä Lisää osallistuja-toiminnolla ja valitse jäsenyhdistysvalikoimasta ei-jäsen.

Koulutus tapahtuu Toimihenkilöliitto ERTOn toimistolla Itä-Pasilassa, Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki. Tilaisuuden aluksi klo 16.30 alkaen on tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa. Ohjelma alkaa kello 17.00 ja päättyy viimeistään kello 19.00. Tilaisuuden aikana on mahdollisuus esittää aiheeseen liittyviä kysymyksiä.

Voit osallistua koulutukseen myös etäyhteyden kautta. Pääset valitsemaan osallistumismuotosi ilmoittautumisen yhteydessä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä:

Lähikoulutukseen 16.5.

Etäyhteyden kautta 19.5.

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.