”Mitä minulle tapahtuu, jos minut lomautetaan?” – Kutsu poikkeusaikojen dialogisarjaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ERTO osallistuu DialogiAkatemian , Valtiovarainministeriön ja Erätauko-säätion koordinoimaan Elämä poikkeusajan Suomessa -dialogisarjaan. Dialogit tarjoavat tarjoavat kansalaisille ja yhteisöille mahdollisuuden käydä rakentavaa keskustelua poikkeusaikojen paineessa. Keskustelujen avulla lisätään ymmärrystä siitä, millaista on elää Suomessa poikkeuksellisten olosuhteiden vallitessa. 

Dialogit toteutetaan 16.4., 28.4., 12.5. ja 26.5. Menetelmänä käytetään Erätauko-dialogia ja alustana Microsoftin Teamsia. Enimmäisosanottajamäärä per dialogi on 10 henkilöä. 

ERTOn näkökulma on työelämässä ja tällä hetkellä akuutissa asiassa: lomautuksissa. Tavoiteenamme on tarjota ihmisille turvallinen rakentavan keskustelun paikka kriisin tuottaman epävarmuuden keskellä. 

Oletko lomautettu tai lomautusuhan alla? Tai muuten huolissasi työpaikkasi puolesta?  Osallistu Erätauko-dialogiin 16.4. klo 14.00-15.30. Dialogin aiheena on ”Mitä minulle tapahtuu, jos minut lomautetaan?”  

Vetäjä: Teemu Miettinen, ERTOn talous- ja henkilöstäpäällikkö (koulutettu Erätauko-fasilitaattori) 

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.