Muuttuuko irtisanomislaki nyt vai ei?

Työmarkkinoille on julistettu välirauha. Hallitus ei vetänyt kuitenkaan lakiesitystä pois. Muuttuuko irtisanomislaki siis nyt vai ei, ja jos muuttuu niin kuinka paljon?

Tule kaikille avoimeen tilaisuuteen kuuntelemaan ERTOn puheenjohtajan, OTL Juri Aaltosen alustusta paljon puhutusta irtisanomislaista ja sen viimeisimmistä käänteistä. Aaltonen toimii myös STTK:n hallituksen ja työvaliokunnan jäsenenä. Tilaisuudessa kuulet vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

Miksi liitot hyväksyivät hallituksen esityksen?
Mitä tapahtuu seuraavaksi?
Onko minut jatkossa helpompi irtisanoa henkilökohtaisin perustein?

Voit myös itse esittää kysymyksiä aiheeseen liittyen.

Tilaisuus pidetään keskiviikkona 14.11. klo 17.30-18.30 Kauppakeskus Valkean 4 kerroksen kokoustiloissa (Sokos Arina), Isokatu 25, Oulu.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Jäseniemme lisäksi tervetulleita ovat myös muut asiasta kiinnostuneet. Otathan siis kaverisi mukaan! Paikkoja on rajoitettu määrä, ennakkoilmoittautuminen toivottavaa!

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.