Näin onnistut verkostoissa

Löydä uusia uramahdollisuuksia, yhteistyökumppaneita tai kiinnostavia piilotyöpaikkoja!

Illan aikana opit kehittämään ja kasvattamaan verkostojasi ja hyödyntämään sosiaalisen median mahdollisuuksia verkostoitumisessa. Verkostoituminen on tulevaisuuden osaajan menestystaito!

Koulutusilta järjestetään tiistaina 23.10. klo 16:15- 19:30 Pasilan kirjaston auditoriossa (Kellosilta 9, 00520 Helsinki).

Ennen koulutusta ERTO tarjoaa osallistujille kevyen iltapalan kahvin/teen kanssa. Koulutusosio alkaa klo 16:30.

Koulutuksen teemat ja tavoitteet:

– Olemassaolevien verkostojen tunnistaminen
– Tavoitteellinen verkostojen lisääminen
– Verkostoitumistaitojen omaksuminen – ujous ei ole este
– Verkostoitumisen eri kanavat
– Somen ja erityisesti LinkedInin mahdollisuudet verkostoitumisessa
– Löydä ja tule löydetyksi – piilotyöpaikat
– Näin otat verkostoitumisen osaksi omaa arkea

Kouluttajana toimii Petra Bedda, Puunto Oy:stä. Petra on lisensoitu Firework Career Coach©2012 ja ratkaisukeskeinen työyhteisöjen valmentaja.

Koulutusillan hinta:

– ERTOlaisille työnhakijoille 0 € (valitse ”opiskelija”-kategoria ”valitse jäsenyytesi” -valikosta ilmoittautumisen yhteydessä) 
– ERTOn työssäkäyville jäsenille 10 €
– Koulutukseen voi osallistua myös ilman ERTOn jäsenyyttä hintaan 40 €

 

 Tervetuloa kouluttautumaan ja verkostoitumaan!

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.