Näin selviydyt työelämässä -webinaari

Oletko työurasi alussa, siirtymässä työelämään tai kenties aloittamassa kesätyöt? Ovatko työelämän pelisäännöt vielä tuntemattomia? Tiedätkö, mistä asioista kannattaa työsopimuksessa sopia ja mitä kannattaa välttää? Tule mukaan ERTOn Näin selviydyt työelämässä -webinaariin kuulemaan lakimiehemme tärkeimmät vinkit työelämään.

Webinaarissa käydään tiiviisti läpi työelämän oikeuksien ja velvollisuuksien kannalta tärkeimpiä sääntöjä, kuten työsopimuksen solmimista, palkanmaksua, työaikaa, vuosilomaa, työsuhteen alkamista ja päättymistä. Kuulet myös, mitä ERTOlla on tarjota työelämäsi tueksi.

Koulutus järjestetään Teams-webinaarina. Lähetyksen seuraaminen ei edellytä Teams-sovelluksen käyttöönottoa, vaan voit seurata sitä myös verkossa.

Webinaarin aikana sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin kautta. Voit lähettää myös etukäteen aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Lisää kysymys ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Kouluttajana toimii ERTOn lakimies Akseli Haapaniemi.

Webinaari on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.