Nuorten ajatukset työelämästä (UP Webinaari)

Tässä webinaarissa pääsemme kuulemaan nuorten ajatuksia työelämästä, kun UP uravalmentaja ja YES-verkoston koulukummina kiertävä Reetta saa vieraakseen ammattikorkeakoulusta valmistumisen kynnyksellä olevan Julia Nevan.

Julia on työskennellyt koko opintojensa ajan osa-aikaisesti ja suorittanut alakohtaisen harjoittelunsa Reetan Rohkeushyppy-yrityksessä.

Keskustelemme siitä, millaisia kokemuksia nuorilla on työelämästä. Millaisia ajatuksia työnhaku ja oman paikkansa löytäminen työelämässä herättää.

Saat myös vinkkejä siihen, miten voit omalta osaltasi edesauttaa nuorten hyppyä työelämään.

Webinaarin sisältö
Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

– Sinua kiinnostaa nuorten kokemukset työelämästä
– Haluat saada vinkkejä siihen, miten voit omalta osaltasi tukea nuorten työelämään siirtymistä
– Sinua kiinnostaa YES Kummina toimiminen ja nuorten työelämätaitojen tukeminen

Webinaarin vetäjänä toimii Reetta Viinanen ja Julia Neva.
Reetta on toiminut erilaisissa työyhteisöissä viestinnän, muutosjohtamisen sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa asiantuntijana, kouluttajana ja valmentajana.

Julia Neva valmistuu vuoden 2022 aikana Turun ammattikorkeakoulusta, pääaineena markkinointi. Opintojensa ohella hän on kerännyt työkokemusta asiakaspalvelusta, sisällöntuotannosta sekä digitaalisesta markkinoinnista – mielenkiintoa riittää myös data-analytiikkaan sekä projektijohtamiseen.

Ilmoittautuminen
Webinaariin ilmoittautuminen tapahtuu UP Urapalvelu-portaalin kautta osoitteessa www.urapalvelut.fi/erto/index.aspx?ReturnUrl=%2ferto%2fportal%2findex.aspx tai oheisen ”Ilmoittaudu”-linkin kautta.
Webinaarista tulee myös tallenne jälkikäteen katsottavaksi Urapalvelu-sivustolle.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.