Nuorten ajatukset työelämästä (UP Webinaari)

Tässä webinaarissa pääsemme kuulemaan nuorten ajatuksia työelämästä, kun UP uravalmentaja ja YES-verkoston koulukummina kiertävä Reetta saa vieraakseen ammattikorkeakoulusta valmistumisen kynnyksellä olevan Julia Nevan.

Julia on työskennellyt koko opintojensa ajan osa-aikaisesti ja suorittanut alakohtaisen harjoittelunsa Reetan Rohkeushyppy-yrityksessä.

Keskustelemme siitä, millaisia kokemuksia nuorilla on työelämästä. Millaisia ajatuksia työnhaku ja oman paikkansa löytäminen työelämässä herättää.

Saat myös vinkkejä siihen, miten voit omalta osaltasi edesauttaa nuorten hyppyä työelämään.

Webinaarin sisältö
Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

– Sinua kiinnostaa nuorten kokemukset työelämästä
– Haluat saada vinkkejä siihen, miten voit omalta osaltasi tukea nuorten työelämään siirtymistä
– Sinua kiinnostaa YES Kummina toimiminen ja nuorten työelämätaitojen tukeminen

Webinaarin vetäjänä toimii Reetta Viinanen ja Julia Neva.
Reetta on toiminut erilaisissa työyhteisöissä viestinnän, muutosjohtamisen sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa asiantuntijana, kouluttajana ja valmentajana.

Julia Neva valmistuu vuoden 2022 aikana Turun ammattikorkeakoulusta, pääaineena markkinointi. Opintojensa ohella hän on kerännyt työkokemusta asiakaspalvelusta, sisällöntuotannosta sekä digitaalisesta markkinoinnista – mielenkiintoa riittää myös data-analytiikkaan sekä projektijohtamiseen.

Ilmoittautuminen
Webinaariin ilmoittautuminen tapahtuu UP Urapalvelu-portaalin kautta osoitteessa www.urapalvelut.fi/erto/index.aspx?ReturnUrl=%2ferto%2fportal%2findex.aspx tai oheisen ”Ilmoittaudu”-linkin kautta.
Webinaarista tulee myös tallenne jälkikäteen katsottavaksi Urapalvelu-sivustolle.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Webinaarissa käsitellään tämän hetken ajankohtaisia aiheita: etätyötä ulkomailla ja alisuoriutumista työsuhteen päättämisperusteena. Luennoitsija on ammattitaitoinen Katja Halonen. Etätyö ulkomailla – mitä huomioida? Etätyöskentely ulkomailla on yleistynyt nopeasti ja...

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n ajankohtaisseminaari ja kevätkokous järjestetään Olavinlinnassa, Savonlinnassa 6.–7.5.2023. Koulutusaiheina ovat haastavat palkkahallinnon tilanteet, luontois- ja henkilökuntaedut verotuksessa sekä työlainsäädännön ajankohtaiset asiat. Seminaarin jälkeen nautimme illallisen Original Sokos ...

Vuonna 2023 on käynnissä jatkuva jäsenhankintakampanja. Talryyn uuden jäsenen hankkiva saa palkkioksi 20 euron K-Ryhmän lahjakortin. Palkkion saamisen ehtona on, että uusi jäsen maksaa jäsenmaksunsa vähintään kolmen kuukauden ajan. Jäsenmaksut tarkastetaan neljännesvuosittain, jonka jälkeen lahjakortit toimitetaan uuden jäsenen ...