Oletko varma, että palkkasi maksetaan oikein?

Tiedätkö, mitä palkanosia sinulle kuuluu maksaa? Entä milloin sinulla on oikeus ylityökorvauksiin? Miten tarkistat palkkalaskelmasi? Mitä oikeuksia osa-aikatyöntekijällä on? Illan aikana kuulet myös, miten työehtosopimuksen palkkausta ollaan kehittämässä ja mitä paikallinen sopiminen yksityisellä sosiaalipalvelualalla tarkoittaa.

Tule kysymään ja keskustelemaan yksityisen sosiaalipalvelualan ajankohtaisista asioista jäseniltaamme. Tilaisuus on tarkoitettu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen piirissä työskenteleville. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn edunvalvontajohtaja Saara Arola. Voit lähettää Saaralle etukäteiskysymyksiä, joihin saat vastauksen illan aikana. Lisää kysymyksesi ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Kaveriksi tilaisuuteen voit ottaa mukaasi ei-vielä-ERTOlaisen työkaverisi. Ilmoita hänet oman ilmoittautumisesi yhteydessä Lisää osallistuja-toiminnolla ja valitse jäsenyhdistysvalikoimasta ei-jäsen.

Tilaisuuteen on tervetulleita kaikki kiinnostuneet myös ilman ERTOn jäsenyyttä. Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta ja valitse jäsenyhdistysvalikoimasta ei-jäsen.

Illan aluksi klo 16.30 alkaen on tarjolla kahvia/teetä ja suolaista iltapalaa. Ohjelma alkaa klo 17.00 ja kestää noin 1,5 tuntia, jonka jälkeen on varattu aikaa kysymyksille. Tilaisuus pidetään ERTOn toimistolla Itä-Pasilassa, Asemamiehenkatu 4, A-rappu, 11. kerros. Maksullista parkkitilaa on Asemamiehenkadulla. Parhaiten paikalle pääsee junalla tai raitiovaunuilla 7 ja 9.

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa mukaan! 

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.