Oletko varma, että palkkasi maksetaan oikein?

Tiedätkö, mitä palkanosia sinulle kuuluu maksaa? Entä milloin sinulla on oikeus ylityökorvauksiin? Miten tarkistat palkkalaskelmasi? Mitä oikeuksia osa-aikatyöntekijällä on? Illan aikana kuulet myös, miten työehtosopimuksen palkkausta ollaan kehittämässä ja mitä paikallinen sopiminen yksityisellä sosiaalipalvelualalla tarkoittaa.

Tule kysymään ja keskustelemaan yksityisen sosiaalipalvelualan ajankohtaisista asioista jäseniltaamme. Tilaisuus on tarkoitettu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen piirissä työskenteleville. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn edunvalvontajohtaja Saara Arola. Voit lähettää Saaralle etukäteiskysymyksiä, joihin saat vastauksen illan aikana. Lisää kysymyksesi ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Kaveriksi tilaisuuteen voit ottaa mukaasi ei-vielä-ERTOlaisen työkaverisi. Ilmoita hänet oman ilmoittautumisesi yhteydessä Lisää osallistuja-toiminnolla ja valitse jäsenyhdistysvalikoimasta ei-jäsen.

Tilaisuuteen on tervetulleita kaikki kiinnostuneet myös ilman ERTOn jäsenyyttä. Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta ja valitse jäsenyhdistysvalikoimasta ei-jäsen.

Illan aluksi klo 16.30 alkaen on tarjolla kahvia/teetä ja suolaista iltapalaa. Ohjelma alkaa klo 17.00 ja kestää noin 1,5 tuntia, jonka jälkeen on varattu aikaa kysymyksille. Tilaisuus pidetään ERTOn toimistolla Itä-Pasilassa, Asemamiehenkatu 4, A-rappu, 11. kerros. Maksullista parkkitilaa on Asemamiehenkadulla. Parhaiten paikalle pääsee junalla tai raitiovaunuilla 7 ja 9.

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa mukaan! 

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Webinaarissa käsitellään tämän hetken ajankohtaisia aiheita: etätyötä ulkomailla ja alisuoriutumista työsuhteen päättämisperusteena. Luennoitsija on ammattitaitoinen Katja Halonen. Etätyö ulkomailla – mitä huomioida? Etätyöskentely ulkomailla on yleistynyt nopeasti ja...

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n ajankohtaisseminaari ja kevätkokous järjestetään Olavinlinnassa, Savonlinnassa 6.–7.5.2023. Koulutusaiheina ovat haastavat palkkahallinnon tilanteet, luontois- ja henkilökuntaedut verotuksessa sekä työlainsäädännön ajankohtaiset asiat. Seminaarin jälkeen nautimme illallisen Original Sokos ...

Vuonna 2023 on käynnissä jatkuva jäsenhankintakampanja. Talryyn uuden jäsenen hankkiva saa palkkioksi 20 euron K-Ryhmän lahjakortin. Palkkion saamisen ehtona on, että uusi jäsen maksaa jäsenmaksunsa vähintään kolmen kuukauden ajan. Jäsenmaksut tarkastetaan neljännesvuosittain, jonka jälkeen lahjakortit toimitetaan uuden jäsenen ...