Optikoiden aamukahvit

Tule kuulemaan ja kysymään uuden työehtosopimuksen muutoksista ERTOn jäsentapaamiseen. Tapaaminen järjestetään verkossa ja se on tarkoitettu optikoiden työehtosopimuksen piirissä työskenteleville.

Tilaisuudessa ovat paikalla tes-neuvottelijat lakimies Anne Kaattari ja asiantuntija Markku Väänänen. Voit lähettää etukäteiskysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä lisäämällä kysymys Lisätietoja-kohtaan.

Tapaamiseen voit osallistua kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella.

HUOM! TAPAHTUMA ON PERUUTETTU. Lähetämme jäsenistölle tarkempaa tietoa sopimusratkaisun sisällöstä myöhemmässä vaiheessa.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.