Pirkanmaan jäsenten ERTO-ilta

Tervetuloa Pirkanmaan jäsenten ERTO-iltaan

ERTO järjestää Pirkanmaan alueen jäsenille tutustumisillan hotelli Rosendahlissa perjantaina 30.9. kello 18.00 alkaen.

Illan aikana kuulet mm. liiton ajankohtaisista asioista ja pääset halutessasi myös kertomaan, minkälaista toimintaa sinä haluaisit Pirkanmaan alueelle. Kaikki vinkit ja palautteet ovat todella tervetulleita, jotta osaamme vastata yhä paremmin jäsentemme tarpeisiin ja toiveisiin.

Illan ohjelmasta vastaa ERTOn Pasilan väki ja toki iltaan kuuluu myös vapaata seurustelua iltapalan merkeissä kello 20.00 alkaen, Rosendahlin Talvipuutarhassa.

Ilmoittaudu mukaan 15.9 mennessä

Huom! Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on varattu rajatusti.

Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä sinulta kysytään osallistumisesta iltapalalle. Toivomme sinun huomioivan, että iltapalalle ilmoittautuminen on sitovaa, jotta vältymme ruokahävikiltä.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.