Poikkeusajan dialogi: Miten koronavuosi muutti sinun työpaikkaasi?

Koronavuosi koetteli työpaikkojen arkea. Etätyöstä tuli arkipäivää, työn ja vapaa-ajan välinen raja hämärtyi. Miten koronavuosi muutti sinun työpaikkaasi? Miten se muutti sinun työtäsi? Miten se muutti sinua työntekijänä? Miten jatkamme huomiseen? Onko jokin työelämässä ja työn tekemisen tavoissa muuttunut pysyvästi?

Esimerkiksi näistä kysymyksistä keskustelemme 16.3. klo 14.00-16.00. Tule mukaan jakamaan kokemuksiasi ja lisäämään ymmärrystäsi koronavuoden vaikutuksista työelämään.

Dialogimenetelmänä käytämme Erätauko-dialogia ja alustana Microsoft Teamsia. Enimmäisosanottajamäärä dialogissa on 10 henkilöä. Myös muut kuin jäsenemme ovat tervetulleita keskustelemaan. He ilmoittautuvat sähköpostitse dialogin vetäjälle.

Dialogin vetäjänä toimii koulutettu Erätauko-fasilitaattori ja ERTOn talous- ja henkilöstöpäällikkö Teemu Miettinen (teemu.miettinen@erto.fi).

Tervetuloa keskustelemaan!

ERTO osallistuu DialogiAkatemian, Erätauko-säätiön ja Valtiovarain- ja oikeusministeriön sekä SITRAn koordinoimaan Elämä poikkeusajan Suomessa -dialogisarjaan. Poikkeusajan dialogit tarjoavat kansalaisille ja yhteisöille mahdollisuuden käydä rakentavaa keskustelua poikkeusaikojen paineessa. Keskustelujen avulla lisätään ymmärrystä siitä, millaista on elää Suomessa poikkeuksellisten olosuhteiden vallitessa.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Webinaarissa käsitellään tämän hetken ajankohtaisia aiheita: etätyötä ulkomailla ja alisuoriutumista työsuhteen päättämisperusteena. Luennoitsija on ammattitaitoinen Katja Halonen. Etätyö ulkomailla – mitä huomioida? Etätyöskentely ulkomailla on yleistynyt nopeasti ja...

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n ajankohtaisseminaari ja kevätkokous järjestetään Olavinlinnassa, Savonlinnassa 6.–7.5.2023. Koulutusaiheina ovat haastavat palkkahallinnon tilanteet, luontois- ja henkilökuntaedut verotuksessa sekä työlainsäädännön ajankohtaiset asiat. Seminaarin jälkeen nautimme illallisen Original Sokos ...

Vuonna 2023 on käynnissä jatkuva jäsenhankintakampanja. Talryyn uuden jäsenen hankkiva saa palkkioksi 20 euron K-Ryhmän lahjakortin. Palkkion saamisen ehtona on, että uusi jäsen maksaa jäsenmaksunsa vähintään kolmen kuukauden ajan. Jäsenmaksut tarkastetaan neljännesvuosittain, jonka jälkeen lahjakortit toimitetaan uuden jäsenen ...