Poikkeusajan dialogi: Miten koronavuosi muutti sinun työpaikkaasi?

Koronavuosi koetteli työpaikkojen arkea. Etätyöstä tuli arkipäivää, työn ja vapaa-ajan välinen raja hämärtyi. Miten koronavuosi muutti sinun työpaikkaasi? Miten se muutti sinun työtäsi? Miten se muutti sinua työntekijänä? Miten jatkamme huomiseen? Onko jokin työelämässä ja työn tekemisen tavoissa muuttunut pysyvästi?

Esimerkiksi näistä kysymyksistä keskustelemme 16.3. klo 14.00-16.00. Tule mukaan jakamaan kokemuksiasi ja lisäämään ymmärrystäsi koronavuoden vaikutuksista työelämään.

Dialogimenetelmänä käytämme Erätauko-dialogia ja alustana Microsoft Teamsia. Enimmäisosanottajamäärä dialogissa on 10 henkilöä. Myös muut kuin jäsenemme ovat tervetulleita keskustelemaan. He ilmoittautuvat sähköpostitse dialogin vetäjälle.

Dialogin vetäjänä toimii koulutettu Erätauko-fasilitaattori ja ERTOn talous- ja henkilöstöpäällikkö Teemu Miettinen (teemu.miettinen@erto.fi).

Tervetuloa keskustelemaan!

ERTO osallistuu DialogiAkatemian, Erätauko-säätiön ja Valtiovarain- ja oikeusministeriön sekä SITRAn koordinoimaan Elämä poikkeusajan Suomessa -dialogisarjaan. Poikkeusajan dialogit tarjoavat kansalaisille ja yhteisöille mahdollisuuden käydä rakentavaa keskustelua poikkeusaikojen paineessa. Keskustelujen avulla lisätään ymmärrystä siitä, millaista on elää Suomessa poikkeuksellisten olosuhteiden vallitessa.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.