Puheenjohtajan puheenvuoro: Laskevatko palkat ja pitenevätkö työajat? Ovatko työehtosopimukset vaarassa?

Työnantajaliitto Teknologiateollisuus ilmoitti 25.3. lopettavansa työehtosopimusten tekemisen. Mitä se tarkoittaa? Mitä heijastusvaikutuksia päätöksellä on? Tehdäänkö jatkossa työehtosopimuksia lainkaan? Sovitaanko työehdoista ja palkankorotuksista pelkästään työpaikoilla? Voivatko palkat laskea ja työpäivät pidentyä? Mitä tarkoittaa yleissitova työehtosopimus ja onko meillä niitä jatkossa?

Tervetuloa kuuntelemaan ERTOn puheenjohtajan Juri Aaltosen ajankohtaista katsausta työehtosopimusten merkityksestä tänään ja tulevaisuudessa.

Tilaisuus livetekstitetään.

Toivomme ilmoittautumista oheisen ilmoittaudu-linkin kautta.

Tilaisuuteen voi osallistua tästä linkistä ilman ilmoittautumistakin.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.