Qstock 2022

Nyt kaikilla ERTOlaisilla on mahdollisuus varmistaa pääsysi yhdelle kesän kovimmista festareista ja vieläpä edullisesti!

Qstock-festivaali järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 29.-30. heinäkuuta 2022. 
Qstock on ollut loppuunmyyty jo kahdeksana kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista.
Vuonna 2019 tapahtuma teki aluejärjestelyiden muutosten myötä kävijäennätyksen keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

Yhdysvaltalainen nu metal -jättiläinen Limp Bizkit on Qstockin lauantain pääesiintyjä.
Festivaalin mahtavia esiintyjiä ovat myös mm. Blind Channel, Antti Tuisku, Behm, Haloo Helsinki, Gasellit, Viivi, Vesala, Stratovarius, Olavi Uusivirta ja todella moni muu!! Festarialueelta löytyy myös korvakarkin seuraksi muita aisteja kutkuttavia tuotteita ja palveluita.

Kahden päivän liput ERTOn jäsenille ja ei-vielä-ertolaiselle kaverille 100€/hlö (ovh. 139€). Lippuja rajoitettu määrä, varaa omasi pian!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Webinaarissa käsitellään tämän hetken ajankohtaisia aiheita: etätyötä ulkomailla ja alisuoriutumista työsuhteen päättämisperusteena. Luennoitsija on ammattitaitoinen Katja Halonen. Etätyö ulkomailla – mitä huomioida? Etätyöskentely ulkomailla on yleistynyt nopeasti ja...

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n ajankohtaisseminaari ja kevätkokous järjestetään Olavinlinnassa, Savonlinnassa 6.–7.5.2023. Koulutusaiheina ovat haastavat palkkahallinnon tilanteet, luontois- ja henkilökuntaedut verotuksessa sekä työlainsäädännön ajankohtaiset asiat. Seminaarin jälkeen nautimme illallisen Original Sokos ...

Vuonna 2023 on käynnissä jatkuva jäsenhankintakampanja. Talryyn uuden jäsenen hankkiva saa palkkioksi 20 euron K-Ryhmän lahjakortin. Palkkion saamisen ehtona on, että uusi jäsen maksaa jäsenmaksunsa vähintään kolmen kuukauden ajan. Jäsenmaksut tarkastetaan neljännesvuosittain, jonka jälkeen lahjakortit toimitetaan uuden jäsenen ...