Qstock 2022

Nyt kaikilla ERTOlaisilla on mahdollisuus varmistaa pääsysi yhdelle kesän kovimmista festareista ja vieläpä edullisesti!

Qstock-festivaali järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 29.-30. heinäkuuta 2022. 
Qstock on ollut loppuunmyyty jo kahdeksana kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista.
Vuonna 2019 tapahtuma teki aluejärjestelyiden muutosten myötä kävijäennätyksen keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

Yhdysvaltalainen nu metal -jättiläinen Limp Bizkit on Qstockin lauantain pääesiintyjä.
Festivaalin mahtavia esiintyjiä ovat myös mm. Blind Channel, Antti Tuisku, Behm, Haloo Helsinki, Gasellit, Viivi, Vesala, Stratovarius, Olavi Uusivirta ja todella moni muu!! Festarialueelta löytyy myös korvakarkin seuraksi muita aisteja kutkuttavia tuotteita ja palveluita.

Kahden päivän liput ERTOn jäsenille ja ei-vielä-ertolaiselle kaverille 100€/hlö (ovh. 139€). Lippuja rajoitettu määrä, varaa omasi pian!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.