Qstock 2022

Nyt kaikilla ERTOlaisilla on mahdollisuus varmistaa pääsysi yhdelle kesän kovimmista festareista ja vieläpä edullisesti!

Qstock-festivaali järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 29.-30. heinäkuuta 2022. 
Qstock on ollut loppuunmyyty jo kahdeksana kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista.
Vuonna 2019 tapahtuma teki aluejärjestelyiden muutosten myötä kävijäennätyksen keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

Yhdysvaltalainen nu metal -jättiläinen Limp Bizkit on Qstockin lauantain pääesiintyjä.
Festivaalin mahtavia esiintyjiä ovat myös mm. Blind Channel, Antti Tuisku, Behm, Haloo Helsinki, Gasellit, Viivi, Vesala, Stratovarius, Olavi Uusivirta ja todella moni muu!! Festarialueelta löytyy myös korvakarkin seuraksi muita aisteja kutkuttavia tuotteita ja palveluita.

Kahden päivän liput ERTOn jäsenille ja ei-vielä-ertolaiselle kaverille 100€/hlö (ovh. 139€). Lippuja rajoitettu määrä, varaa omasi pian!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n syysseminaari ja syyskokous järjestetään Scandic Parkissa 18.11.-19.11.2022. Koulutusaiheina on liiketoiminnan kehittäminen laskentatietoon pohjautuen, osakeyhtiön varojen jako sekä verohallinnon ajankohtaiskatsaus. Seminaarin jälkeen nautimme illallisen ja stand up esi...

Taloushallintoalaa koskevassa työehtosopimuksessa ajalle 8.2.2022–30.11.2023 on sovittu vuoden 2022 palkankorotuksista seuraavaa: Palkkoja korotetaan 1.3.2022 tai lähinnä sen jälkeen alkavan palkanmaksukauden alusta 1,9 %:n suuruisella korotuksella.  Korotuksesta 1,5 % kohdennetaan yleiskorotuksena ja 0,4 % yr...

Kesä ja huvitukset ovat taas täällä, samoin perinteinen kampanjamme. Käy siis vaikka paikallisessa kesäteatterissa, lempiartistisi konsertissa, museossa, huvi- tai  seikkailupuistossa tai vaikka kannustamassa suosikkijoukkueesi voittoon kesän koitoksissa. Kampanja-aikana voit käydä missä kesähuvituksessa tahansa ja...