Suomen Kennelliiton jäsentilaisuus

ERTO on seurannut Suomen Kennelliiton tilannetta aktiivisesti. Teams-palaverissa käsittelemme työehtosopimusneuvotteluiden kulkua sekä vastaamme jäsentemme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Mukana palaverissa ovat ERTOsta lakimies Heli Luukkonen ja puheenjohtaja Juri Aaltonen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 14.6. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kirjoittaa etukäteiskysymyksiä lisätietokenttään. Ohjeet osallistumiseen ja linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille emaililla 15.6. aamupäivällä.

Tilaisuus on tarkoitettu Suomen Kennelliiton ertolaisille jäsenille.

TERVETULOA!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.