Taitava työnhakija -verkkovalmennus

Taitava työnhakija -verkkovalmennukseen voivat osallistua kaikki jäsenemme, olitpa sitten aktiivisessa työnhaussa tai haluat muutoin lisätä työnhaun taitojasi.

Valmennukseen kuuluu neljä verkkokurssia ja yksi kurssi koostuu aina viidestä eri osasta.  Valmennusosiot suoritetaan järjestyksessä, oman aikataulusi mukaan. Pääset siirtymään aina seuraavaan kurssiin, kun olet suorittanut edellisen. Yksi kurssi sisältää aina viisi osaamisaluetta. Yhden osa-alueen suorittaminen vie aikaa noin 1,5 – 2,5 tuntia. Osallistua voit tietokoneella tai mobiilisti.

Verkkovalmennus järjestetään UP Partnersin alustalla, josta löydät myös muutakin materiaalia tämän kurssin lisäksi.  Tämän kurssin löydät kohdasta ”Verkkokurssit ja työkalut”. Jos et ole aiemmin kirjautunut Up Partnersin videokirjastoon, tarvitset ensimmäisellä kerralla ERTOn jäsennumerosi (löytyy jäsenkortistasi ja eAsioinnista).

Kurssin sisältö:

Taitava työnhakija 1: Työnhaun käynnistys 

1. Osaamisen tunnistaminen
2. Timanttinen työhakemus
3. Vakuuttava CV
4. Onnistu haastattelussa
5. Työnhakusuunnitelma

Taitava työnhakija 2: Digitaalinen työnhaku

1. Sosiaalinen media työnhaussa
2. Työnhakijan somebrändi
3. LinkedIn profiili ja verkosto
4. Visuaalinen CV
5. Työhaastattelu: live ja video

Taitava työnhakija 3: Strateginen työnhaku

1. Tunne tuotteesi työnhakijana
2. Löydä piilotyöpaikka
3. Miten tuotteistat itsesi
4. Kylmäsoitot työnhaussa
5. Työnhakijan asenne ja energia

Taitava työnhakija 4: Työnhaussa onnistuminen

1. Asenne työnhakuun
2. Osaaminen näkyväksi
3. Työnhaun tehokeinot
4. Uudet työnhaun välineet
5. Verkot veteen

 

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.