Taloushallinto, korona ja yt

Taloushallintoalalla on mennyt hyvin, mutta korona aiheuttaa ongelmia tälläkin alalla.

Mitä kysymyksiä taloushallintoalan jäseniltä tulee nyt ERTOon ja mitä niihin vastataan? Tule kuulemaan ja keskustelemaan taloushallinnon ammattilaisten kesken.

Koronakriisi on aiheuttanut lukuisia yt-neuvotteluja. Työelämän lakien ja etujen leikkaamista vaaditaan kovenevalla äänellä. Monella työpaikalla yt-menettelyä saatetaan jatkaa kesän jälkeen tai saatetaan käynnistää uudet yt:t. Saako lomauttaa, jos talous kohenee? Mitä sanoo laki?

ERTOn jäsenyhdistys taloushallinnon ammattilaiset Talry ry on Suomen ainoa pelkästään taloushallinnon asioihin keskittänyt alan työehdoista sopiva liitto. Tilaisuus on tarkoitettu vain ERTOn jäsenille.

Ohjelma:

17.00 Tervetuloa ja tapaamisen periaatteet, Juri Aaltonen, puheenjohtaja

17.05 Työmarkkinoilla leikkurit heiluneet ja heilumassa? Juri Aaltonen

17.15 Yleisimpiä liittoon taloushallintoalan ammattilaisilta tulleita korona-ajan kysymyksiä, Lakimies Helena Lievonen

17.50 Kysymyksiä ja keskustelua. Paikalla keskustelemassa Helena Lievonen ja Juri Aaltonen

18.00 Tilaisuus päättyy

Linkki seminaariin lähetetään ilmoittautuneille jäsenille 3.6. aamupäivällä.

 

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.