TiistaiBreikit – Asenne ja motivaatio

Näihin puolen tunnin herätteleviin, innostaviin ja motivoiviin Breikkeihin et voi jättää osallistumatta!

Huhtikuun ohjattujen taukojen aiheena on asenne ja motivaatio. Breikkien vetäjinä toimivat alan arvostetut valmentajat ja esiintyjät.

Breikit järjestetään verkon kautta kautta tiistaisin klo 10:00-10:30 ja sopivat tauoksi työpäivän lomaan kaikille ertolaisille, erityisesti henkilöstön edustajille.

Ilmoittautuminen koskee kaikkia neljää Asenne ja motivaatio -sarjan tapahtumaa mutta voit osallistua oman aikataulusi mukaan haluamiisi osioihin. Saat osallistumislinkin tapahtumaa edeltävänä päivänä ilmoittautumiskaavakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

TiistaiBreikit huhtikuussa: Asenne ja motivaatio

5.4. klo 10.00–10.30
Asenteet ja pelot oman tekemisen esteenä -Toni Hannukainen
(Ilmoittautuminen päättynyt)

12.4. klo 10.00–10.30
Motivaatio – Miksi se liikuttaa meitä? -Johanna Huhtamäki (Ilmoittautuminen päättynyt)

19.4. klo 10.00–10.30
Onnistu mielelläsi – riko rajasi ja muuta mieltäsi -Toni Hannukainen

26.4. klo 10.00–10.30
Määrätietoisuuden kestävyystreeni – opi keskittymään olennaiseen -Reidar Wasenius

Breikkien vetäjinä toimivat:

Toni Hannukainen
Menesty mielelläsi valmentaja

Toni on kokenut yrittämisen, myynnin ja johtamisen ammattilainen. Hän on erikoistunut ihmisten mieleen ja tunteisiin sekä niihin vaikuttamiseen. yli vuosikymmenen kestäneellä valmennusuralla hän auttanut ihmisiä menestymään, onnistumaan ja jaksamaan paremmin -mielellään.

Intohimolla, huumorilla, luovuudella ja rohkeudella ajatusnystyröitä aktivoivat breikit auttavat ihmisiä ymmärtämään omia tunteita, opittuja käyttäytymispiirteitä sekä rikkomaan oman mielen rajoja oivaltaaksemme ja kehittyäksemme.

Johanna Huhtamäki
Motivaatio ja menestyvalmentaja

Johanna on diplomi-insinööri, valmentaja ja menestystutkija, joka tekee parhaillaan väitöskirjaa motivaation, menestyksen ja kiitollisuuden yhteyksistä.

Johanna on empaattinen ja valoisa persoona joka on myös hiljattain ilmestyneen Pakkopositiivisuudesta tasapainoon -kirjan kirjoittaja sekä Valon antajat -kirjan toinen kirjoittajista.

Reidar Wasenius
Personal brainer

Reidar on Aivobic ohjaaja, kirjailija ja ääni. Kuulet hänen äänensä useilla kielillä mm. puhelimessasi ja VR:n junissa.

Hän on vuodesta 1979 lähtien työskennellyt radiossa, televisiossa ja esiintymislavoilla sekä koulutuksen parissa vuodesta 1984. Hänen uusin kirjansa on Personal Brainer (WSOY 2016).

Reidarin breikeissä usein venytellään aivoja ja nauretaan omille päähänpinttymille.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Webinaarissa käsitellään tämän hetken ajankohtaisia aiheita: etätyötä ulkomailla ja alisuoriutumista työsuhteen päättämisperusteena. Luennoitsija on ammattitaitoinen Katja Halonen. Etätyö ulkomailla – mitä huomioida? Etätyöskentely ulkomailla on yleistynyt nopeasti ja...

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n ajankohtaisseminaari ja kevätkokous järjestetään Olavinlinnassa, Savonlinnassa 6.–7.5.2023. Koulutusaiheina ovat haastavat palkkahallinnon tilanteet, luontois- ja henkilökuntaedut verotuksessa sekä työlainsäädännön ajankohtaiset asiat. Seminaarin jälkeen nautimme illallisen Original Sokos ...

Vuonna 2023 on käynnissä jatkuva jäsenhankintakampanja. Talryyn uuden jäsenen hankkiva saa palkkioksi 20 euron K-Ryhmän lahjakortin. Palkkion saamisen ehtona on, että uusi jäsen maksaa jäsenmaksunsa vähintään kolmen kuukauden ajan. Jäsenmaksut tarkastetaan neljännesvuosittain, jonka jälkeen lahjakortit toimitetaan uuden jäsenen ...