Työelämän myytit

ERTOn työsuhdeneuvonnassa törmäämme usein mm. seuraavanlaisiin näkemyksiin: ”Eihän irtisanomisajalla tarvitse tehdä töitä”, ”Työnantaja voi irtisanoa kahden varoituksen jälkeen”, ”Kesälomaan pitää sisältyä 4 lauantaita”, ”Jos työnantaja tarjoaa uutta sopimusta, se on pakko allekirjoittaa heti”, ”Sairausajan palkkaan ei ole oikeutta F-koodeilla.”

Työelämään liittyy paljon erilaisia käsityksiä ja uskomuksia, joista osa pitää paikkansa ja osa ei. Työelämän myytit -jäsenillassa käsittelemme näitä työelämään liittyviä uskomuksia ja samalla käymme läpi työsuhteisiin liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä.

Kouluttajana toimii ERTOn lakimies Taija Numminen. Voit lähettää sinua askarruttavia työsuhteeseen liittyviä kysymyksiä Taijalle ennakkoon. Lisää kysymyksesi ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Kaveriksi tilaisuuteen voit ottaa mukaasi ei-vielä-ERTOlaisen työkaverisi. Ilmoita hänet oman ilmoittautumisesi yhteydessä Lisää osallistuja-toiminnolla ja valitse jäsenyhdistysvalikoimasta ei-jäsen.

Illan aluksi klo 16.30 alkaen on tarjolla kahvia/teetä ja suolaista iltapalaa. Ohjelma alkaa klo 17.00 ja kestää noin 1,5 tuntia, jonka jälkeen on varattu aikaa kysymyksille. Tilaisuus pidetään ERTOn toimistolla Itä-Pasilassa, Asemamiehenkatu 4, A-rappu, 11. kerros. Maksullista parkkitilaa on Asemamiehenkadulla. Parhaiten paikalle pääsee junalla tai raitiovaunuilla 7 ja 9.

Tilaisuus on kaikille maksuton. Tervetuloa mukaan keskustelemaan työsuhteessa askarruttavista aiheista!

 

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Webinaarissa käsitellään tämän hetken ajankohtaisia aiheita: etätyötä ulkomailla ja alisuoriutumista työsuhteen päättämisperusteena. Luennoitsija on ammattitaitoinen Katja Halonen. Etätyö ulkomailla – mitä huomioida? Etätyöskentely ulkomailla on yleistynyt nopeasti ja...

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n ajankohtaisseminaari ja kevätkokous järjestetään Olavinlinnassa, Savonlinnassa 6.–7.5.2023. Koulutusaiheina ovat haastavat palkkahallinnon tilanteet, luontois- ja henkilökuntaedut verotuksessa sekä työlainsäädännön ajankohtaiset asiat. Seminaarin jälkeen nautimme illallisen Original Sokos ...

Vuonna 2023 on käynnissä jatkuva jäsenhankintakampanja. Talryyn uuden jäsenen hankkiva saa palkkioksi 20 euron K-Ryhmän lahjakortin. Palkkion saamisen ehtona on, että uusi jäsen maksaa jäsenmaksunsa vähintään kolmen kuukauden ajan. Jäsenmaksut tarkastetaan neljännesvuosittain, jonka jälkeen lahjakortit toimitetaan uuden jäsenen ...