Työelämän myytit

ERTOn työsuhdeneuvonnassa törmäämme usein mm. seuraavanlaisiin näkemyksiin: ”Eihän irtisanomisajalla tarvitse tehdä töitä”, ”Työnantaja voi irtisanoa kahden varoituksen jälkeen”, ”Kesälomaan pitää sisältyä 4 lauantaita”, ”Jos työnantaja tarjoaa uutta sopimusta, se on pakko allekirjoittaa heti”, ”Sairausajan palkkaan ei ole oikeutta F-koodeilla.”

Työelämään liittyy paljon erilaisia käsityksiä ja uskomuksia, joista osa pitää paikkansa ja osa ei. Työelämän myytit -jäsenillassa käsittelemme näitä työelämään liittyviä uskomuksia ja samalla käymme läpi työsuhteisiin liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä.

Kouluttajana toimii ERTOn lakimies Taija Numminen. Voit lähettää sinua askarruttavia työsuhteeseen liittyviä kysymyksiä Taijalle ennakkoon. Lisää kysymyksesi ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Kaveriksi tilaisuuteen voit ottaa mukaasi ei-vielä-ERTOlaisen työkaverisi. Ilmoita hänet oman ilmoittautumisesi yhteydessä Lisää osallistuja-toiminnolla ja valitse jäsenyhdistysvalikoimasta ei-jäsen.

Illan aluksi klo 16.30 alkaen on tarjolla kahvia/teetä ja suolaista iltapalaa. Ohjelma alkaa klo 17.00 ja kestää noin 1,5 tuntia, jonka jälkeen on varattu aikaa kysymyksille. Tilaisuus pidetään ERTOn toimistolla Itä-Pasilassa, Asemamiehenkatu 4, A-rappu, 11. kerros. Maksullista parkkitilaa on Asemamiehenkadulla. Parhaiten paikalle pääsee junalla tai raitiovaunuilla 7 ja 9.

Tilaisuus on kaikille maksuton. Tervetuloa mukaan keskustelemaan työsuhteessa askarruttavista aiheista!

 

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.