Työllistymisvalmennus työttömille jäsenille – Kouvola

TJS Opintokeskuksen valmennuksessa osallistujat harjoittelevat työnhaku- ja työelämätaitoja ja samalla kartuttavat digiosaamista osallistujien tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Valmennus on työllistymistä tukevaa toimintaa ja osallistuja saa valmennuksesta todistuksen, jolla voi osoittaa työttömyysturvalaissa vaadittavan aktiivisuusedellytyksen täyttyneen.

HUOM! Liiton järjestämät työllistymisvalmennukset huomioidaan aktiivisuusedellytyksiä arvioitaessa niiden työttömien henkilöiden osalta, joiden henkilökohtainen tarkastelujakso (65 pv) on alkanut 1.4.2019 tai alkaa sen jälkeen.

Aika ja paikka:

8.5., 16.5., 21.5., 28.5. ja 5.6.2019 Scandic Kouvola, Kouvolankatu 11, 45100 Kouvola

Tässä tarkempi päiväkohtainen aikataulu.

Valmentajat:

kehittämisasiantuntija, HTM, AmO Päivi Lohi-Aalto ja koulutussuunnittelija, FM Marika Ojala

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu viiden päivän kokonaisuuteen. Valmennus on osallistujalle maksuton. ERTO maksaa valmennuspäivän/valmennuspäivien ruokailut ja matkakulut julkisen kulkuvälineen kustannusten mukaisesti.

Huom! Valmennuksiin voi osallistua työttömät ERTOn jäsenet, jotka asuvat kyseisellä paikkakunnalla tai sen lähistöllä.

Mikäli sinulla on tarvetta osallistua vain yksittäisiin päiviin, ole ystävällinen ja laita tästä sähköpostitse tietoa hanna.mutikainen@erto.fi 

Ilmoittautuminen 7.4.2019 mennessä.

Valmennuksen tai yksittäisen lähipäivän peruminen

Ilmoittautuminen on sitova.
Ilmoittautumisajan päätyttyä (7.4) osallistuja voi perua valmennuksen viikkoa (7 päivää) ennen aloituspäivää tai yksittäisen lähipäivän samalla ehdolla. Peruminen tehdään TJS Opintokeskukseen, toimisto@tjs-opintokeskus.fi . Tämän jälkeen peruutetuista osallistumisista ERTO veloittaa ilmoittautuneelta toteutuneet kustannukset.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.