Työsuhteen päättämissopimukset

Työsuhteen osapuolilla on oikeus päättää työsuhde milloin tahansa työsuhteen aikana yhteisellä sopimuksella. Tällainen tilanne voi tulla eteen esimerkiksi yt-neuvotteluiden aikana, mikäli työnantaja tarjoaa työntekijälle työsuhteen päättämiseen liittyvää sopimusta. On muistettava, että työsuhteen päättämissopimuksen solmiminen on aina vapaaehtoista ja että sillä on vaikutusta mm. työntekijän oikeuteen saada työttömyyspäivärahaa.

Mitä kaikkea tulee huomioida, jos työsuhde päätetään yhteisellä sopimuksella? Jäsenillassamme tästä aiheesta on kertomassa ja kysymyksiinne vastaamassa ERTOn lakimies Heli Luukkonen. Voit lähettää Helille myös etukäteen aiheeseen liittyviä kysymyksiä, joihin saat vastauksen illan aikana. Lisää kysymys ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Tapaaminen järjestetään verkossa ja voit osallistua siihen kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella.

Saat osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet sähköpostiisi 22.3. aamupäivän aikana.

Tervetuloa tilaisuuteen!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.