Uskallan puhua -teemailta

Osaatko puhua suoraan? Vai siedätkö hiljaa huonoa käytöstä? Kumpaan ryhmään kuulutkin, saat teemaillan aikana inspiroivia ajatuksia ihmisten väliseen kanssakäymiseen ja siihen, kuinka vaikeistakin asioista uskalletaan puhua. Ota haltuusi käytännön ohjeet murjotuksen purkamiseen!

Maksuton ja kaikille avoin Uskallan puhua -teemailta järjestetään torstaina 3.10.2019 klo 16:45-18:00 Lavaklubilla, Helsingin rautatieaseman vieressä. Tervetuloa ja ota työkaverisikin mukaan!

 

Teemaillassa juuri julkaistun Suorat sanat -kirjan kirjoittaja, toimittaja ja muutosvalmentaja Anna Perho opastaa, miten puhua vaikeistakin asioista ja miten ilma työpaikalla raikastuu, kun vaikeista asioista ei enää vaieta. Annan rohkea ja räväkkä esiintyminen on pakko kokea!

Tilaisuuden avaa Työterveyslaitoksen asiantuntija kertomassa työpaikkakiusaamisesta.

Kahvitarjoilu alkaa klo 16:15, saavuthan hyvissä ajoin paikalle.

Katso myös teemaillan jatkot! 

Lavaklubi sijaitsee Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä Kansallisteatterin kupeessa. Lisätietoa ja saapumisohjeet löydät: https://lavaklubi.fi/info/ 

Tilaisuutta on myös mahdollista seurata verkon kautta. Muistathan mainita etäosallistumisestasi ilmoittautumisvaiheessa. Lähetämme katselutunnukset ennen tapahtumaa ilmoittautumiskaavakkeessa merkittyyn sähköpostiosoitteeseen.

 

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Viimeinen ilmoittautumispäivä tapahtumaan on sunnuntaina 29.9.2019. 

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.