Voiko hyvinvointiala hyvin? Liikunta-alan Teams-tapaaminen

Millä mallilla on liikunta-alan ammattilaisten työhyvinvointi ja työssä jaksaminen?

Tule kuuntelemaan tuoreita tuloksia liikunta-alan ammattilaisille tehdystä tutkimuksesta. Kyselyssä kävi ilmi, että liikunta-alan ammattilaisten oma kuormitus ja jaksaminen ovat toisinaan hyvinkin vaaka-laudalla.

Kuinka iltatyöt vaikuttavat perhe-elämään? Miten palkkauksen epäkohdat ja työehtosopimuksen uupuminen vaikuttavat? Miten työpäivistä palautuu?

Tutkimuksen tuloksia esittelevät liikunta-alan ammattilaiset Elina Myllymäki ja Riikka Haakana.

Miten työpäivä saadaan sujumaan ja työyhteisö toimimaan?
ERTOn työsuhdeneuvontaan tulee paljon erilaisia työarkeen liittyviä kysymyksiä. Perehdymme yleisimpiin yhdessä keskustelemalla ja saat ajankohtaisia vinkkejä.

Tule mukaan rentoon tilaisuuteen, jossa kaikki halutessaan uskaltavat kommentoida tai kysellä. Paikalla ovat ERTOsta asiantuntijat Jarmo Lahti ja Soile Lindstedt.

Ilmoittaudu Teams-tilaisuuteen 18.4 mennessä.

Saat osallistumislinkin tilaisuuteen 19.4 aamupäivällä. Linkki lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet kertonut ilmoittautuessasi.

Teams-tapaamiseen voit osallistua mobiililla tai tietokoneelta. Chrome- tai Edge-selaimet toimivat hyvin.

Huom! Saat välittää tätä kutsua liikunta-alalla työskenteleville kollegoillesi ja alaa opiskeleville.

Kaikki kutsun saaneet ovat lämpimästi tervetulleita Teams-tilaisuuteen. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään jäsenyhdistystäsi, mutta älä hämmenny, vaan valitse vaihtoehto ”En tiedä”, jos et ole vielä ERTOn jäsen.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.