Voiko hyvinvointiala hyvin? Liikunta-alan Teams-tapaaminen

Millä mallilla on liikunta-alan ammattilaisten työhyvinvointi ja työssä jaksaminen?

Tule kuuntelemaan tuoreita tuloksia liikunta-alan ammattilaisille tehdystä tutkimuksesta. Kyselyssä kävi ilmi, että liikunta-alan ammattilaisten oma kuormitus ja jaksaminen ovat toisinaan hyvinkin vaaka-laudalla.

Kuinka iltatyöt vaikuttavat perhe-elämään? Miten palkkauksen epäkohdat ja työehtosopimuksen uupuminen vaikuttavat? Miten työpäivistä palautuu?

Tutkimuksen tuloksia esittelevät liikunta-alan ammattilaiset Elina Myllymäki ja Riikka Haakana.

Miten työpäivä saadaan sujumaan ja työyhteisö toimimaan?
ERTOn työsuhdeneuvontaan tulee paljon erilaisia työarkeen liittyviä kysymyksiä. Perehdymme yleisimpiin yhdessä keskustelemalla ja saat ajankohtaisia vinkkejä.

Tule mukaan rentoon tilaisuuteen, jossa kaikki halutessaan uskaltavat kommentoida tai kysellä. Paikalla ovat ERTOsta asiantuntijat Jarmo Lahti ja Soile Lindstedt.

Ilmoittaudu Teams-tilaisuuteen 18.4 mennessä.

Saat osallistumislinkin tilaisuuteen 19.4 aamupäivällä. Linkki lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet kertonut ilmoittautuessasi.

Teams-tapaamiseen voit osallistua mobiililla tai tietokoneelta. Chrome- tai Edge-selaimet toimivat hyvin.

Huom! Saat välittää tätä kutsua liikunta-alalla työskenteleville kollegoillesi ja alaa opiskeleville.

Kaikki kutsun saaneet ovat lämpimästi tervetulleita Teams-tilaisuuteen. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään jäsenyhdistystäsi, mutta älä hämmenny, vaan valitse vaihtoehto ”En tiedä”, jos et ole vielä ERTOn jäsen.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Webinaarissa käsitellään tämän hetken ajankohtaisia aiheita: etätyötä ulkomailla ja alisuoriutumista työsuhteen päättämisperusteena. Luennoitsija on ammattitaitoinen Katja Halonen. Etätyö ulkomailla – mitä huomioida? Etätyöskentely ulkomailla on yleistynyt nopeasti ja...

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n ajankohtaisseminaari ja kevätkokous järjestetään Olavinlinnassa, Savonlinnassa 6.–7.5.2023. Koulutusaiheina ovat haastavat palkkahallinnon tilanteet, luontois- ja henkilökuntaedut verotuksessa sekä työlainsäädännön ajankohtaiset asiat. Seminaarin jälkeen nautimme illallisen Original Sokos ...

Vuonna 2023 on käynnissä jatkuva jäsenhankintakampanja. Talryyn uuden jäsenen hankkiva saa palkkioksi 20 euron K-Ryhmän lahjakortin. Palkkion saamisen ehtona on, että uusi jäsen maksaa jäsenmaksunsa vähintään kolmen kuukauden ajan. Jäsenmaksut tarkastetaan neljännesvuosittain, jonka jälkeen lahjakortit toimitetaan uuden jäsenen ...