Webinaari: Etätyö ulkomailla sekä alisuoriutuminen työsuhteen päättämisperusteena

Webinaarissa käsitellään tämän hetken ajankohtaisia aiheita: etätyötä ulkomailla ja alisuoriutumista työsuhteen päättämisperusteena. Luennoitsija on ammattitaitoinen Katja Halonen.

Etätyö ulkomailla – mitä huomioida?

Etätyöskentely ulkomailla on yleistynyt nopeasti ja useat haaveilevat töiden tekemisestä lämpimän auringon alla. Etätyöskentely voi kuitenkin vaikuttaa muun muassa henkilön sosiaaliturvaan ja verotukseen, joiden lisäksi kannattaa huomioida työoikeudellisiin velvoitteisiin liittyvät asiat.

Webinaarissa käsitellään näitä asioita, jotka sinun kannattaa huomioida, kun suunnittelet etätöiden tekemistä ulkomailta.

Alisuoriutuminen työsuhteen päättämisperusteena

Erilaiset työntekijöiden alisuoriutumis- ja aikaansaamattomuustilanteet ovat polttava puheenaihe useassa yrityksessä ja organisaatiossa. Kilpailun kiristyminen, osaamisvaatimusten kasvu ja paine tuloksen parantamiseen ovat muuttaneet työn luonnetta ja työntekijöille asetettuja vaatimuksia. Työnantajat edellyttävät kaikilta työntekijöiltä tehokkuutta ja tuloksellisuutta.

Webinaarissa käsittelemme milloin työntekijälle asetetun tavoitteen tai tuloksen saavuttamatta jääminen voi olla työsopimuksen irtisanomisperuste. Käsittelemme myös sitä, mikä merkitys irtisanomisperusteen arvioinnissa on työsuhteen päättämistä koskevilla menettelyohjeilla, kuten varoituksella.

Ilmoittaudu mukaan 19.3.2023 mennessä! Saat osallistumislinkin sähköpostiisi viimeistään keskiviikkona 22.3.2023 ennen webinaarin alkua. Tilaisuudesta tulee tallenne. Tallenne lähetetään webinaariin osallistuneille. Ilmoitathan, jos tarvitset koulutuksesta todistuksen KLT-tutkinnon ylläpitoa varten. Koulutus on Taloushallinnon ammattilaiset ry:n jäsenille ja ilmoittautua voi tapahtumakalenterin kautta.

Kurssin kouluttaja: Katja Halonen, asianajaja, varatuomari, osakas, KTM, AURORALAW Asianajotoimisto Oy

Tervetuloa!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Webinaarissa käsitellään tämän hetken ajankohtaisia aiheita: etätyötä ulkomailla ja alisuoriutumista työsuhteen päättämisperusteena. Luennoitsija on ammattitaitoinen Katja Halonen. Etätyö ulkomailla – mitä huomioida? Etätyöskentely ulkomailla on yleistynyt nopeasti ja...

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n ajankohtaisseminaari ja kevätkokous järjestetään Olavinlinnassa, Savonlinnassa 6.–7.5.2023. Koulutusaiheina ovat haastavat palkkahallinnon tilanteet, luontois- ja henkilökuntaedut verotuksessa sekä työlainsäädännön ajankohtaiset asiat. Seminaarin jälkeen nautimme illallisen Original Sokos ...

Vuonna 2023 on käynnissä jatkuva jäsenhankintakampanja. Talryyn uuden jäsenen hankkiva saa palkkioksi 20 euron K-Ryhmän lahjakortin. Palkkion saamisen ehtona on, että uusi jäsen maksaa jäsenmaksunsa vähintään kolmen kuukauden ajan. Jäsenmaksut tarkastetaan neljännesvuosittain, jonka jälkeen lahjakortit toimitetaan uuden jäsenen ...