Webinaari logistiikka-alojen neuvottelutuloksista

Autoliikennealojen ja huolinta-alan toimihenkilöiden työehtosopimuksista saavutettiin neuvottelutulokset 16.12.2020. ERTO ja Logistiikan toimihenkilöt järjestivät neuvottelutuloksista jäsenäänestyksen, jossa ne saivat käytännössä 97 prosentin hyväksynnän.

Tilaisuudessa kerromme neuvottelutulosten sisällöt ja jäsenkyselyn tulokset tarkemmin. Tule mukaan kuulemaan mm., milloin ja miten paljon logistiikka-alojen palkat nousevat ja miten ja millä taustatiedoilla sopimusratkaisuun päädyttiin vallitsevissa poikkeusoloissa. Näistä asioista ovat kertomassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen sekä logistiikka-alojen lakimies Sini Maijala ja asiantuntija Karo-Petteri Kuusisto.

Webinaari järjestetään Teamsin välityksellä. Voit osallistua tilaisuuteen kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella.

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin 13.1. aamupäivän aikana.

Tervetuloa!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.