Webinaari: Palautuminen ja stressinhallinta arjen voimavarana

Palautuminen ja stressinhallinta on yhä useammalle tärkein yksittäinen teema jokapäiväisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kannalta.

Luennolla käymme läpi keskeisimpiä keinoja stressinhallintaan ja optimaaliseen palautumiseen. Luento on osa ERTOn jäsenille suunnattua Lifted-palvelua. Voit osallistua webinaariin, vaikka et olisi mukana Lifted-hyvinvointivalmennuksessa.

Jatkuva stressi on valitettavan yleinen ongelma, joka kahlitsee jopa nuorten työntekijöiden jaksamista, luovuutta ja työstä nauttimista. Oikeilla menetelmillä stressistä on kuitenkin mahdollista saada ote ja oppia jopa hyödyntämään sitä.

Valmennuksen tärkeimmät aiheet:

  • Toimivimmat ajatusmallit haasteiden ja stressaavien tilanteiden edessä
  • Tehokkaimmat työkalut niin proaktiiviseen kuin reaktiiviseen stressinhallintaan sekä palautumiseen
  • Parhaat tavat stressin valjastamiseen eduksesi työelämässä

Luennoitsijana toimii työterveys- ja organisaatiopsykologi Mari Järvinen. Hän toimii mm. prosessikonsulttina ja johtamisen valmentajana.

Saat osallistumislinkin lähempänä tilaisuutta.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.