Yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen jäsenilta

Lämpimästi tervetuloa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen jäseniltaan 5.4.2022 klo 16.30-17.30.

Tilaisuuden alussa käsitellään lyhyesti terveyspalvelualan työehtosopimuksen neuvottelutilannetta.

Pääpaino on kuitenkin teillä jäsenillä: Mikä työpaikoilla kaipaa muutosta? Onko työehtosopimuksessa mielestäsi jotain epäkohtia? Mihin halutaan parannuksia?

Soten yhteiset tes-tavoitteet on jo laadittu, mm. syksyllä tehdyn tes-tavoitekyselyn perusteella. Syksystä on kuitenkin jo hetki aikaa ja live-tilaisuus on oiva hetki kertoa suoraan neuvottelijalle, mikä työpaikoilla on ongelmallista ja mihin kaivataan kipeästi muutoksia. Tätä viestiä voi sitten välittää neuvotteluissa eteenpäin. Tämä toimii myös päinvastoin eli kommenttia voi antaa myös siitä, mikä työpaikoilla on erityisen hyvää ja minkä toivotaan säilyvän.

Toivonkin siis aktiivista osanottoa.

Ystävällisin terveisin

Tes-neuvottelijasi Camilla

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

11.11.2022 Taloushallintoalan valtakunnallisen työehtosopimuksen neuvotteluissa ei saavutettu neuvottelutulosta 1.3.2023 toteutettavasta palkankorotuksesta. Myöskään perhevapaauudistustyöryhmä ei päässyt yksimielisyyteen perhevapaauudistuksen aiheuttamista muutoksista työehtosopimukseen. Tämä...

Tule mukaan ERTOn jäsentilaisuuteen kuulemaan taloushallintoalan palkkakyselyn tuloksia ja työehtosopimusneuvottelujen tilannekatsausta. Tapahtuma järjestetään verkossa. Kysymyksiin on vastaamassa ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen ja lakimies Helena Lievonen. MilloinTorstaina 1.12. klo 16-17 IlmoittautuminenIlmoittaudu mukaan 29.11....

Kampanja-aika 1.9.-31.12.2022 Talry haluaa tarjota jäsenilleen hemmottelua arjen keskelle. Ota hetki aikaa itsellesi ja mene kauneushoitolaan, kampaajalle, hierojalle tai vaikka vyöhyketerapiaan! Talry korvaa sinulle kulut 20 euroon saakka! Tarkemmat säännöt ja kampanjalomakkeen löydät täältä.