Tietoa meistä

Taloushallinnon ammattilaiset ry on taloushallintoalalla työskentelevien ammattiyhdistys. Olemme Toimihenkilöliitto ERTOn jäsenyhdistys ja kuulumme sitä kautta myös keskusjärjestö STTK:hon. Olemme puoluepoliittisesti sitoutumattomia.  

Kevääseen 2012 asti yhdistyksen nimi oli Tilitoimihenkilöt ry. Monet tuntevatkin meidät yhä kutsumanimellä TITO. Vaihdoimme nimen, koska uusi nimi kuvaa nyt paremmin muuttunutta toimialaa.

Tärkein tehtävämme on ajaa jäsentemme ammatillisia, oikeudellisia, sosiaalisia ja taloudellisia etuja. Meille on tärkeää, että alan palkkaus ja työehdot ja -olosuhteet paranevat ja että alalle saadaan yleissitova työehtosopimus.

Uskomme, että pääsemme näihin päämääriin

  • kasvattamalla jäsenmäärää
  • parantamalla jäsentemme tietoutta työelämän oikeuksista ja vastuista
  • saamalla yhä enemmän luottamusmiehiä työpaikoille
  • parantamalla edunvalvontaa työpaikoilla.

 

Taloushallinnon ammattilaiset ry on Toimihenkilöliitto ERTOn jäsenyhdistys


Toimihenkilöliitto ERTO ry edustaa yksityisen sektorin asiantuntijoita ja ammattilaisia. Ammattiliitto muodostuu kuuden eri toimialan valtakunnallisesta jäsenyhdistyksestä. ERTO on perustettu vuonna 1968 ja on ollut aina puoluepoliittisesti sitoutumaton. ERTO on osa Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:ta.


Tietoa ERTOsta

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Alallamme työnkuvia on paljon: on kirjanpitäjiä, laskenta-assistentteja, veroneuvojia, palkanlaskijoita, toimistovirkailijoita, reskontranhoitajia... Täydennä listaa omalla taloushallintoalan työnimekkeelläsi! Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi tradenomi tai merkonomi tai voit olla vaikkapa työssä ammattisi oppinut.

Järjestämme vuosittain kaksi koko päivän kestävää KLT-kelpoista koulutusta, johon kokoamme ajankohtaisia aiheita niin kirjanpitäjille kuin palkanlaskijoillekin. Taloushallinnon ammattilaisten ja ERTOn jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua myös ERTOn vuosittain järjestämiin noin 300 erilaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan.

Tärkein tehtävämme on ajaa jäsentemme ammatillisia, oikeudellisia, sosiaalisia ja taloudellisia etuja. Neuvottelemme ERTOn kanssa alan työehtosopimuksen, joka nostaa alan arvostusta ja vaikuttaa työehtoihin myös tulevaisuudessa. Sopimus ei vielä ole yleissitova. Meidän yksi keskeinen tavoitteemme onkin saada alalle yleissitova työehtosopimus....