Toiminta

Koulutus ja tapahtumat

Kevät- ja syyskokoukset
Suunnittelemme toimintaamme kaksi kertaa vuodessa kevät- ja syyskokouksissa. Kaksipäiväisissä kokouksissa ensimmäinen päivä on yleensä koulutuspäivä ja toisena käsittelemme sääntömääräisiä asioita. Koulutuspäiviin olemme pyrkineet löytämään ajankohtaisia ja arjen työssä kohtaamiamme haastavia aiheita.

Ammatilliset koulutukset
Järjestämme vuosittain kaksi koko päivän kestävää KLT-kelpoista koulutusta, johon kokoamme ajankohtaisia aiheita niin kirjanpitäjille kuin palkanlaskijoillekin.

Alueelliset tapahtumat
Vuosittaisten tapahtumien lisäksi järjestämme alueellisia tapahtumia eri puolilla Suomea. Katso ajankohtaiset tilaisuudet viereisestä kalenterista.

ERTOn koulutukset ja tapahtumat
Taloushallinnon ammattilaisten ja ERTOn jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan kaikkiin ERTOn järjestämiin koulutuksiin ja tilaisuuksiin, joita järjestetään noin 300 vuodessa. Tutustu tilaisuuksiin tapahtumakalenterissamme tai ERTOn sivuilla.

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Alallamme työnkuvia on paljon: on kirjanpitäjiä, laskenta-assistentteja, veroneuvojia, palkanlaskijoita, toimistovirkailijoita, reskontranhoitajia... Täydennä listaa omalla taloushallintoalan työnimekkeelläsi! Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi tradenomi tai merkonomi tai voit olla vaikkapa työssä ammattisi oppinut.

Järjestämme vuosittain kaksi koko päivän kestävää KLT-kelpoista koulutusta, johon kokoamme ajankohtaisia aiheita niin kirjanpitäjille kuin palkanlaskijoillekin. Taloushallinnon ammattilaisten ja ERTOn jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua myös ERTOn vuosittain järjestämiin noin 300 erilaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan.

Tärkein tehtävämme on ajaa jäsentemme ammatillisia, oikeudellisia, sosiaalisia ja taloudellisia etuja. Neuvottelemme ERTOn kanssa alan työehtosopimuksen, joka nostaa alan arvostusta ja vaikuttaa työehtoihin myös tulevaisuudessa. Sopimus ei vielä ole yleissitova. Meidän yksi keskeinen tavoitteemme onkin saada alalle yleissitova työehtosopimus....